Re: Autorska prava u inostranstvu
Gospoda draga, nas je veliki problem (mislim u Srba) sto mi svi sve znamo, ja na zalost nisam sreo nijednog coveka koji sve zna. LJudi su toliko toga izmislili da ti treba 100 zivota da sve shvatis. Ako je to tako a jeste, nemojte bez veze da bijete glavu, pustite da i drugi ljudi koji se time bave to rade. Elem bilo je dosta prica ovde i razlicitih informacija, ja sam negde objasnio da je autorsko pravo ustvari imovinsko pravo (privatna svojina) i da se slobodno uredjuje. Prema tome ko ce stiti vase pravo to je licno vasa stvar i niko vam ne moze zabraniti da angazujete koga god hocete. Zamislite samo velika imena Jacksona kako bije glavu ko ce da mu stiti prava i gde, ma jok on lepo angazuje agenta koji samo to radi i stvar je resena. Sto se mene tice ja bih voleo da se vasa izdanja objavljuju i vrte, pa da onda imate problem koga odabrati i gde da stizu pare.
Za pocetak evo mozete da me angazujete kad imate neki ugovor i ja cu se potruditi da imate pravu zastitu vasih imovinskih interesa. Ja na ovaj nacin ne zelim da zloupotrebljavam svoj polozaj ovde na Rumskom, ali cu vam svima rado pomoci, fala bogu internet funkcionise, pa zacas nadjem nekog kolegu da vas zastupa bilo gde u normalnom svetu, samo da molimo boga da dodjete u tu situaciju, a kad ima dobre pesme koja se vrti ima i para, sve se resava
|