View Single Post
Old 16-12-2007, 03:25 AM   #43
slowstar
Pro Member

Default Re: LEBISOL - novi album

Tako je Arthure, upravo na osnovu tih i takvih numera sam i izrekao misljenje o SKA muzici, sto ne znaci da tu nema nekih vrednosti svakako, ali u te dve i jos ponekim numerama izrazito iskace "Animalizam" autiora i izvodjaca, sto mislim da je nepotrebno, ili se bar ne sme svrstavati u kategoriju "muzike"
Samo toliko sam hteo, a Arthur je dobro "provalio" na sta sam mislio, a opet usudjujem se da tvrdim suprotno od Gdina Petra Lukovica (muzicki "kriticar" iz ranijeg perioda) da PUNK kao pojava, nije kako on kaze doneo "svezu" krv u muziku, nego je naneo prilicno veliku, mozda i nenadoknadivu stetu, uzimajuci u obzir kojim je pravcem tadasnja muzika mogla da krene, mislim naravno i na "domacu" i svetsku. Po mom skromnom misljenju, dolazak na velika vrata PUNK-a je izraz krajnje nekreativnosti i dekadencije, i ogroman ustupak ne minimalizmu, nego "Animalizmu" u muzici. Srecom, izgleda da polako dolazi do nekog oporavka, mada je ogromna steta evidentna.(opet, to je moje misljenje, a ko misli, taj i gresi verovatno...)