@Avax i SGracanin...
niste skontali poentu...
naravno da mogu svi na search ali... kada se vec otvorio novi podforum i thread sa ovakvim nazivom, mislio sam da bi bilo dobro da se napise sve ponovo, kako ko i koliko stigne, o SVEMU (polako naravno) sto je vezano za ovu temu... ja sam gore dao primer sta bi recimo moglo prvo da se kaze...
a sto se tice price o Sokoju... mislim da je glupo reci - ovo ne valja - i staviti tacku. Ako vec to ne valja treba onda reci sta je alternativa, to je i poenta ovog thread-a, da se kaze konkretno sta moze i gde da se uradi, ograniceno recimo na zemlje bivse YU, mada moze i sire, sto da ne... eto, reci nam kako to ide tamo gde si ti bio, malo detaljnije, da ljudi mogu da vide kako se tamo radi, pa da odluce sami sta im je bolje i gde mogu da se nadju (pri tom ne mislim samo na ljude koji hoce da izdaju nesto, vec i na ljude koji komponuju i pisu tekstove...)... jer... sta znaci to "ako sviruckas sa bendom" ili "vec ti je 30" ili "jos uvek zivis sa mamom"

... da li mislis da takav covek ne moze da iskomponuje dobru pesmu ili da napise dobar tekst? Kakve veze ima njegova mama, bend ili godiste sa onim sto stvara?
Neozbiljno je praviti ovakve insinuacije. Ako vec hoces da pomognes drugima, onda ispricaj konkretno, ako imas takve informacije naravno, sta TREBA da se radi i kako je najbolje zastititi svoj rad, i sve vezano uz to. To bi bio pravi odgovor!
Ovo sve pricam iz dobre namere (a put do pakla je od njih

) tako da nhf
Pozz