View Single Post
Old 13-12-2007, 02:03 PM   #23
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Elemental: Spot nam nece prikazat nijedna tv

@ Shot & cijeli Elemental: Uopche nechu komentirat muzichki aspekt stvari (iako mi se generalno svidjaju vashe stvari) jer zapravo ovo spada u glazbu koja je puno vishe od glazbe. Zasigurno ste svjesni da vam ovaj spot neche donjeti ni tirazh, ni medijsku pozornost ni angazhman u predizbornim kampanjama... to je jasno. Zhivimo u zemlji u kojoj se javno na televiziji poimenice prozivaju politichari odgovorni za pronevjere stotina miliona i to nishta ne promjeni.... teshko da ste mislili da chete ovim spotom ishta promjeniti.

Inteligentnim ljudima ne vrijedi biti u vechini, jer po samoj definiciji vechine tamo vech ima i previshe ljudi. No biti u manjini uglavnom znachi hodati konstantno uzbrdo, a osim puno tapshanja po ledjima druge pomochi uglavnom i neche biti. Jedino shto chete ovim spotom postichi je status nepozheljnih u politichki kontroliranim medijima, i ako to uopche ishta znachi... imate moje iskreno poshtovanje. Svaka chast!