View Single Post
Old 13-12-2007, 10:36 AM   #77
Fibra
Member

Fibra's Avatar

Default Re: x0x box projekat (zainteresovani?)

Ruzna vest je da se gore pomenuti lik ne javlja otkada je prikupio sve pare od ljudi i iz tog razloga jos uvek nista od ploca. Neki od ljudi pokusavaju da ga lociraju jer sam im poslao njegovu fizicku adresu, videcemo sta ce biti. Najludje je sto je lik odavno na forumu i dosta je aktivan, pa znije bio sumljiv. Ja sam predlozio da se pokrene povracaj novca preko paypala sto bi trebalo da postoji kao mogucnost. Kako sam cuo paypal ima dobru zastitu korisnika u slucaju ovakvih situacija. Ja sam se vec trampio sa nekim ljudima i nabavio skoro sve delove. Nisam hteo da vas cimam za pare oko istih jer jos ni plocice nisam napravio pa nebi da bude da zavlacim jos dublje. U svakom slucaju ako se neko smorio i hoce da mu vratim pare nije problem. Ja sam istrajan, a ako se nesto ne resi uskoro, uzimam kredit i otkupujem te plocice umesto tih ljudi. Kao sto rekoh, vec bih te likove koji nisu platili otkacio ali ne mogu da menjam cenu koju svak od nas mora da plati sto je neophodno u slucaju odustajanja.
Izvinite jos jednom i hvala na razumevanju.
Nadam se uskoro lepim vestima.

Last edited by Fibra; 13-12-2007 at 10:39 AM.
Fibra is offline   Reply With Quote