Thread: jbl control 5
View Single Post
Old 12-12-2007, 05:34 PM   #3
beat dis
Junior Member

Default Re: jbl control 5

Quote:
Originally Posted by FrankoPanko View Post
Pozdrav! Imao sam ih ja prije pet godina i nisam bio bas zadovoljan. Naime, ti monitori imaju presvijetao (metalan) zvuk za moj ukus i znam da nisu imali bogzna kakvu dubinu tako da ti ih ne preporucam kao glavne monitore. Imam osjecaj da su ti zvucnici namijenjeni cekaonama na autobusnim kolodvorima ili u kaficima pored istih, jer je zvuk toliko iritantan u gornjem spektru da i kroz sav ?amor na (autobusnom) kolodvoru jasno cujes ponocne vijesti sa radija! Oprosti, bilo je malo figurativno ali zaista mi tako zvuce! I jos nesto- ti monitori strahovito lazu! Nastimas sve dobro, izmiksas, poslusas na drugi sistem ili u drugom studiu i- katastrofa! Ako si primjetio imaju cak mogucnost da se zasarafe na zid, tako da to jos vise potkrepljuje moju tezu o "kafanskim" monitorima. Btw, ja sam svoje prodao za 120 eura.
dobro si to primjetio.slican dojam sam i ja stekao o njima.ali sam mislio da zvuce samo okrutno iskreno,a kako inace vec imam pasivne alesise koji zvuce nekako prefino,mislio sam ih prodati i uzeti ove za 100 eura.ok,budem jo? vidio.mo?da ih posudim na par dana pa cu vidjeti.hvala na komentaru.
beat dis is offline   Reply With Quote