View Single Post
Old 12-12-2007, 12:05 AM   #18
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Pomoc! Problem sa sx3

vi ne kapirate.. proshlo je manje od godinu dana od kad sam sklopio komp..

instalirao original xp, sp2, odradio optimizaciju za audio, i instalirao plugove jedan po jedan.. usput sam testirao da li svaki od njih radi.. sve je shljakalo savrsheno dok mi nije zatrebao kontakt (zbog vienne) i dok nisam uz to instalirao i colossus.. onda je pocheo da me zaebava.. da mi prijavljuje da nema dovoljno memorije (iako nije ni 30% zauzeto).. pa ste mi onda rekli izbaci jedan giga rama.. imao sam 4 sad imam 3.. ok.. sad rade ti plugovi, ALI postoji neka kombinacija plugova koja ne radi..

recimo, kada dignem colossus, ew Gold, i addictive drumms (recimo), ne mogu da otvorim sslove cs-ove.. zashto? nemam pojma.. klik.. chekam.. nishta se ne desi..

pa onda kada dignem josh ko zna shta, ne mogu da ubacim josh, recimo, ez drummera..

ne izjavljuje mi nikakav problem.. samo nece da saradjuje..

i onda sam primoran poslednje vreme da crpim procesor do iznemoglosti sa absynthima, massivima i albino-ima..

shto mi itekako smanjuje mogucnosti.. jbg, navikao sam da pravim zivlju muziku (plugovi pravih instrumenata) propracenu sintezom.. nisam u fazonu da budem primoran da radim elektro ritmove zbog buga..

i kao ja iskuliram.. ne prodje ni 2 dana, ispishe mi se ono sa pochetka threada.. kao nadji folder.. iskuliram.. bla bla.. nemam waves plugove uopshte.. i kao posle nadjem taj folder, i shta se desi? SAMO SSLA NEMA!!! A samo ssl sam i koristio.. tachnije, uglavnom samo to.. malo apija ispod i to je to.. ali zato se pojavila Vserija od koje sam se oprostio, jer od pre mesec dana (od kad sam je instalirao) pa do pre nekoliko dana nisam ni "imao nju na kompu".. sx je nije ni video..

ne znam.. ubicu se, najke mi..

brate, jane, najlakshe je reinstalirati sistem.. veoma bolno po moje iovako sjebano vreme, al hocu da ustanovim u chemu je problem... da li je do sxa ili do necheg drugog..

da se ne zajebem pa instaliram opet sve isto.. kapish?

aj budite svi pozdravljeni..
HeatMan is offline   Reply With Quote