Quote:
Originally Posted by kravadinka
Trenutno mi je tu dbx 376, iz nekog razloga svima nepopularan, a meni veoma koristan, sa veoma mekanom bojom i izrazenom lampom koja mu daje taj personality! Ali bio je tu i Avalon 747, TL Audio Ivory, Api, Isa 430 i definitivno sam krenuo sa dbx kao privremenim resenjem i ostao na njemu duze potpuno neplanirano! Povela se prica o tome skoro, ali se sve zavrsilo na tome da i sam pevam i relativno dobijam naznaku onoga sto bih zeleo od vokala, dok sa ovim gore to nije tako islo...
Da ne sirim pricu na preamp, on je svakako tu dok ne dodje neki "bolji", sama njegova cena mi jednostavno ne dozvoljava da verujem da me nece nesto drugo vise zadovoljiti, koliko god da cena-kvalitet nisu linearne vrednosti, sto i govori to da ni sa ovim gore nisam bio prezadovoljan!
Bitan mi je dakle mikrofon kao polazna osnova, a sto se tice 376, u paru sa SE Gemini je radio bez ferceranja i propratnih nelagodnosti, pa recimo kao i neki jeftini integrisani sa Digidesign-a, Fireface-a, ili recimo kao Api, sa tom razlikom sto je 376 za subjektivnu nijansu meksi i laksi za slusanje, prvenstveno zbog sibilanata!
Ali kako rekoh, bitan mi je mikrofon...
|
hehe.. i ja imam dbx 376 cs-a... naruchio sam gemini jer sam chuo kako radi i odushevio se.. stoga ne verujem bash oggy-u, preterano..nisam imao iskustva sa ostalim se-ovima, ali ovaj me je oborio s' nogu..
inache, zivo me interesuje kako ce raditi uz dbx-a.. ako nishta drugo ochekujem toplinu i mekocu koju mi je dbx pruzio uz (necete verovati ali istinito) c3000 mikrofon..
sve jedno.. kad skupim pare sledece pazarim VIpre, i tu je kraj shto se tiche preampa.. bar po meni.. neko bi rekao Red serije fr-a, al ovaj proizvod me zasenio..
pozdrav