Quote:
Originally Posted by Miha Blaze
nije mi zao kolege koji je ovo pisao, vec vas koji prdite u prazno i trazite neke dlake u jajetu... sve vrsni znalci, godine iskustva, ku*ci-palci... a gde su albumi, gde su sjajne produkcije... nije vas sramota... licimUri...
kenjate tu na osnovu licnih predrasuda i mrznje prema obrazovnim institucijama...
(sem FDU na kome postoji smer za dizajnera zvuka dosta dugo, a i to verujem da je kita...)
sve u svemu, nemojte se vredjati, ali nemojte ni kenjati o necemu u sta niste bas upuceni... slazem se da ima nekih malo "nepismenijih" greshcica, ali kao sto rekoh, kriterijum je nizi nego na sta ste vi matori navikli tako da i takve stvari prolaze...
taj covek je Bog, za projektne radove, diplomske i ostale radove kakve sam ja vidjao... na Vets valja 4 procenta studenata, ostali su vunice...
pozdrav drugari!
-Milos...
|
Vidi, nacin i recnik kojim si ovo pisao govori da si isti kao i tvoj nepismeni kolega sa istoimenog "fakulteta".
Ne samo da si promasio poentu celog posta nego jos sebi dajes za pravo da vredjas i psujes ljude o kojima znas samo sa foruma, pri cemu bi dobar broj njih mogao da ti bude "MEGA KRALJ" profesor. Pride, vrlo hrabro dajes procene o svima koji su se oglasili na ovi temu, prilicno smelo ako smem da primetim .
Elem, da se vratim na temu.
Svrha visokog skolstva je ne samo da naucis jos vise u svom zivotu o materiji koja te zanima nego i da steknes VISOKO obrazovanje sto podrazumeva i akademski nacin izrazavanja i odgovarajucu terminologiju. Jer ces se bas tom terminologijom i nacin izrazavanja u startu razlikovati od polupismenih i priucenih ( sto prevaranata sto "skolovanih kolega" sa fakulteta). Niko ovde nije doveo u pitanje strucnost tvog dragog profesora Djordja Petrovica nego nacin i njegovi pedagoski stav.
Mozes biti odlican strucnjak ali katastrofalan profesor!!! - velika je razlika izmedju ova dva poziva.
Ono sto je njemu stavljeno na racun je potpuno na mestu , jer da je pokazao dovoljno interesovanje za diplomski rad svog studenta onakvi terminoloski ( vise sleng) propusti se ne bi desili. Samim tim sto je to dopustio pokazao je koliko mu je stalo do pedagogije i celog zvanja i titule kojom sada raspolaze u toj ustanovi, na kraju to je vise njegova bruka i bruka fakulteta nego bruka samog studenta.
Po nasem zakonu samo osnovna skola je obavezna, srednja nije, a fakultet jos manje...a ovakav specijalizovan fakultet ponajmanje. Znaci, niko te ne tera da ides na fakultet, to je tvoja odluka, a ako je tako i jos pri tome biras fakultet uske specijalizacije a da se pri tome poansas kao osnovac onda ne znam sta drugo da ocekujes nego pljuvacinu.
Ako neko nece sam da se potrudi oko necega do cega mu je stalo u njegovom zivotu - u ovom slucaju BAVLJENJE ZVUKOM ( na zalost i ova profesija je postala modni trend) i da se potrudi da u tom svom intelektualnom pohodu ( odlazak na fakultete i vise skole) ukljuci malo vise sive mozdane mase onda je svaki dalji komentar vise nego suvisan.
U svakom kukolju ima i zita, onaj ko zeli da nesto nauci taj ce i da se potrudi pa makar svi profesori bili debili ( kako ti kazes).
Da li su ti nasi porivi za onakve kometare sada jasniji?
Iskreno se nadam da jesu, osim toga zeljno iscekujem tvoj diplomski i budi siguran da cu ga procitati sa zadovoljstvom.
P.S. Oggy & Idekiuse budite milosrdniji ovog puta i nemoj te ga banovati posto me jako zanima njegov diplomski