nije mi zao kolege koji je ovo pisao, vec vas koji prdite u prazno i trazite neke dlake u jajetu... sve vrsni znalci, godine iskustva, ku*ci-palci... a gde su albumi, gde su sjajne produkcije... nije vas sramota... licimUri...
kenjate tu na osnovu licnih predrasuda i mrznje prema obrazovnim institucijama... slazem se da na VETS, FDU, BK mora sve da bude mnoooogo bolje... ali. do skora toga nije ni bilo, ucio je onaj koga je to mega zanimalo, (sem FDU na kome postoji smer za dizajnera zvuka dosta dugo, a i to verujem da je kita...) koliko vidim, na vets ide sve bolje i bolje, i bice bolje za par godina, mozda za nekih 10-ak godina kada se stvari srede i mozda angazuju neki novi, moderniji i iskusniji ljudi, a opet i neki mladji, da ce tada biti to pun pogodak... do tad mi ostaje da zalim sto nisam malo mladji da me uvati taj talas pravog znanja...
iskreno, sada sam treca godina, i zivi bili pa videli (ako me ne banijete jer sam vam povredio sujetu) za otprilike godinu dana bi trebalo da bude gotov moj diplomski i jos neki radovi pa cete moci da kritikujete moju generaciju po mom radu... nisam zadovoljan znanjem a ni uslovima, ni planom skolovanja... sve bi to moglo mnogo organizovanije da bude, i mnogo smislenije... stim da na VETS ima mnooogo debilnih profesora, koje bole uvo za predavanja koja otaljavaju... ali zato ima mega kraljeva koje cimam maximalno i trazim znanje za koje sam platio, a oni ga itekako imaju i ne stede!
kada se situacija razbistri, i kada tamo dovedu neke prave motivisane strucnjake onda ce biti i bolje...
ne zaboravite da je to ipak bivsa visa ELEKTROTEHNICKA skola, i da to nije skola dizajnera zvuka, ili snimatelja, producenata i tonaca... vec ELEKTROTEHNICKA, novi naziv je VISOKA SKOLA ELEKTROTEHNIKE I RACUNARSTVA... znaci ni Z od zvuka... tako da tu mora da bude mesta i za neke matematike, neke elektrotehnike, elektronike i sl...
jos jedna stvar.... kada sam ja upisivao to je bilo 2005. tada je skolarina bila 1150 evra godina, od prilike... tu se upisao svako, svako ko je imao pare... a takvih je izlgeda mnogo posto je 2005. generacija, generacija sa 130 studenata na AVT-u... to je dosta ljudi, a vecina su totalne WOONE!!! neki su pali odma na prvoj, a ostalo je josh dosta WOONA ali te WOONE kao i sve druge merino ovce daju KESH... e, ta skola funkcionise na principu, da privucemo ovce, osisamo ih, i damo im procenat njihove woone... jbg, kao i svaka druga na zalost...
cuo sam da se i na etf-u pojavio ovaj smer, samo je jos gori nego na vetsu, sto se organizacije tice, a i dok dodjes do pravih predmeta ima da sanjas integrale i izvode nocima, i imas problema sa logaritmima u snu... to su strasne stvari...
sve u svemu, nemojte se vredjati, ali nemojte ni kenjati o necemu u sta niste bas upuceni... slazem se da ima nekih malo "nepismenijih" greshcica, ali kao sto rekoh, kriterijum je nizi nego na sta ste vi matori navikli tako da i takve stvari prolaze...
taj covek je Bog, za projektne radove, diplomske i ostale radove kakve sam ja vidjao... na Vets valja 4 procenta studenata, ostali su vunice...
pozdrav drugari!
-Milos...