View Single Post
Old 07-12-2007, 01:28 AM   #11
milanCHE
Senior Member

milanCHE's Avatar

Default Re: Na?i (va?i) textovi

,pa ovo sam bukvalno malopre nabrabonjao,surfujem ja tako rumskim,citam postove,vidim Dekijev o ruskim avionima-lampashima,setim se svog crklog lampasha i.......boooop!padne mi ideja na pamet!a za muziku mi trenutno nista ne pada na pamet,sem nekog loopa u rap fazonu koji se ponavlja u nedogled, a to me prilicno smara.jer je delo epski preobimno,posto naginje da bude iz vise nastavaka,da radnju razvijem do kraja.muzika i sviranje su me smorili ovih zadnjih dana,jer sam radio po narudzbini neku muziku za nesto i potrudio se da bude o.k da bi mi posle par dana bez ikakve najave pala druga ideja na pamet(i to sam odradio samo u klaviru),i pogadjas-ljudima se vise dopalo to drugo sto sam odsvirao i usnimio za nekih 20-tak min,nego ono prvo sto sam radio 10 puta duze.
na kraju krajeva,zasto i silovati muziku po svaku cenu ako neki text moze i zasebno da se recituje na,npr.casovima samostalnog literarnog stvaralastva ,sto sam ja nekad imao u osn.skolici ili pionirskim priredbama....
a verujem da ovaj text ni jednu mladu uciteljicu ne bi ostavio bas skroz ravnodusnom.
pozdrav