au ljudi okomiste se na jadnu devojku..
@rhino: problem je u tome shto ti nisi chuo sve domace hip hop producente.. pogotovo one koji se krpe.. eto, recimo.. imash lika pod pseudonimom "Risbo" izn kraljeva (valjda) koji je pre 4/5 godina potpisao za nemachku muzichku kucu i radi na albumima od Bushida i te ekipe.. ne znam koliko si upucen, ali ako vec gledash opremu i kintu.. Velika lova se obrce, a radi u MadTrackeru i ima samo MPC1000 kolko se ja secam.. dakle, moze da se uspe.. al on je imao srecu da je sluchajno doshao do bushida.. kolko se ja secam na neki potpuno sulud nachin..
i, da.. ne mogu reci da mi se ne svidjaju coolaidovi radovi, ali dosta toga je jako loshe smixano i odradjeno.. po mom mishljenju, iskreno..
mogu josh dosta ljudi da ti navedem sa domace "rep" scene koji su jako dobri i kvalitetno rade pre svega, ali nisu uspeli.. takodje mogu da ti navedem i ljude koji su uspeli.. Chitaj: Risbo, Oneya, pa chak bih i Jana (koji je na ovom forumu) svrstao pod te.. O sebi necu da pricham, jer kao shto davno rekoh ne volim te vrste palamudenja, hvalisanja i uzdizanja iznad svih kao shto neki na ovom forumu umeju da rade..
ne pricham sad o maxu i tebi lacky da se vi ne uvredite..
eto..
btw, mnogo ste mi neozbiljni za vashe godine..
pozdrav