View Single Post
Old 05-12-2007, 06:33 PM   #36
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: Rasprava - music business - ovdje i vani...

Al ste se raspucali, he he he

Mislim.... Samo se spika vrti u krug.....

Da! Svidja mi se kako eva vokalno zvuci, stovishe svidja mi se i njen attitude... Malo je vishe gorda, ali bemliga, to je hiphop.

Slazem se sa dabearom i balthazarom oko toga koliko si dobar i probijanju na stranoj sceni, azdajama i svemu ostalom....

Divno je od maxa sto se ponudio da pomogne, na curi je da odluchi sto ce s tim...

Takodje se slazem s maxom da je pun k**** ljudi koji se zale na opremu i kako bi njihove stvari 'sijale' da uzmu... sad lupam... ovaj preamp ili one monitore....

ALI!

Koliko ste vi culi dobro isproduciranog modernog HIPHOPA kod nas? (osim koolaida i dasha koji vrte gumbice po ssl-ovima odavno) Ali sto je najvaznije znaju sto je hiphop, vole ga i slusaju od djetinjstva + znaju da rade....

Kazem HIPHOP jer ovo sto sam malo cuo na evinom majspejsu je HIPHOP preko koga se pjeva zar ne? To je ljudi jedan zanr muzike.....
Tako da max, tvoja usporedba i nije 100% na mjestu sa soulsistas (koje su btw ok)
Isti djavo kao da recimo uporedis bustu rhymesa sa recimo onim likom iz 2 unlimiteda i kazes......
Da, obojica repuju. ( dobro, ne bash tol'ko ali princip je isti)

Moras da 'zivis' hiphop da bi ga dobro aranzirao i smiksao, emceeovao, ili u ovom slucaju pjevao, eva upravo to pokusava da radi, a vi to svesno ili nesvjesno ne shvatate....

Samo ti furaj eva to sto volis.........