View Single Post
Old 05-12-2007, 06:07 PM   #29
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: R&B Singer

Lol, naravno da nije 100% originalna kao ni bilo cija muzika na svetu,jer sve sto smo ikada culi ima uticaj na nas i mesa se jedno sa drugim,bili mi svesni toga ili ne.

Ovo nije bila nikakva filozofija,vec cinjenica da nista na svetu nije potpuno originalno,sem ukoliko zivis na nekoj drugoj planeti i doputujes na Zemlju gde plasiras nesto potpuno nepoznato svetu.

Naravno da sam premlada i da imam puno toga da se naslusam.
I vise bih volela da su se svi pametno smeskali nego skocili da me osudjuju jer ja sa svojih 19 godina (boze moj) nisam izmislila novi zanr na koji ce svi pasti na dupe,da tako kazem.

Postujte tudji rad.Imacu i ja godina koliko i vi,ne tretirajte me zbog toga kao nize bice.
Ja vas postujem,i ocekujem i od vas isto.

Pogotovo postujte ono sto ne mozete sami da izvedete.Jer kao sto rekoh,najlakse je oceniti nesto kao bezvredno.Ali samo,SAMO AKO mozete sami to da ponovite.

A nisam sigurna da bilo ko od vas moze da ponovi ovo sto sam ja do sad uradila.

Zato....R-E-S-P-E-C-T
'Scratch my back,and I'll scratch yours.'

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Ne zelim da ulazim u filozofiju , jer je u ovom slucaju irelevantna , shvatio sam da covek iz svega onoga sto je napisano vidi samo ono sto zeli da vidi ..... Tako da je nebitno da li cu ti ja reci da li je to konstruktivna kritika ili ne , ti si vec to sama odlucila ....

A ako ni jedna ideja nije originalna , onda ovo i nije "tvoja " muzika nego necija .... onda ti nisi autor , vecneko drugi .

Filozofiju ostavljam Shivi ( nasem drugaru ) a ja se bavim muzikom i sa tog aspekta ti i pricam , a bavim se njom otpilike od kad si se rodila

Svoje misljenje sam dao , da li ces ga shvatiti konstruktivno , to je stvar tvog izbora ..... pozitivna kritika nekog ubaci u bedak , nekog natera da vise radi ....

Hajde pretvaracu se da ovo nisi rekla .....

Glupo je da raspravljamo o tome , mlada si ... tek ces se naslusati svega onog sto treba da bi uopste usli u ovakvu diskusiju ..... ( mada moram priznati da sam i ja ovako pricao sa 19 , ali mi je posle bilo jasno zasto su svi cutali i zagonetno se smeskali )

Pozdrav
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote