View Single Post
Old 05-12-2007, 05:34 PM   #23
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: R&B Singer

Sto se tice ovoga NISTA STO NIJE VIDJENO....

Kao sto rekoh u poslednjem postu.
A sta to nije vidjeno,bas nikada?

Zanima me zaista...
Da li postoji jedna stvar koje je ljudsko bice kreiralo koja se pouzdano nije ponovila u istoriji covecanstva mnogo puta?
Da budem konkretnija, u umetnosti knjizevnosti i muzici?Ima li te originalne ideje koju samo jedna jedinka moze sprovesti i smisliti bez ikakvih uticaja drugih ideja?

Nije li lako nesmotreno ispaliti takve recenice na nekoga?
Da li je to zaista jedina kritika protiv moje muzike i da li je to konstruktivna kritika uopste?

Sta je tu konstruktivno kada takvu recenicu izgovorite jednom autoru,razmisljate li o tome,ja bih rekla ne.Da li mislite da ce naterati autora da kopa trazeci slepo zvuk koji nije nikada proizveden i ode u ekstrem koji nece ostaviti emocionalni utisak na njega,a samim tim na publiku?
U muzici je sve vidjeno,sto se melodije tice.Stvar je samo u tome na sta su usi vise navikle,a na sta manje.

Ukoliko nemate konstruktivnih ideja niti predloga ostavite se posla ubedjivanja kako sam jedna od milion.Ne znaci mi to vase 'otkrice' o nemogucnosti mog uspeha zaista nista.Sta vise,samo mi ubija volju i inspiraciju da radim na sebi.

Povrh svega,ni jedna osoba sa ovog foruma nije pokazala da zna bilo sta o R&B muzici,njenoj istoriji niti razvitku,i nije tesko zakljuciti.
Recenica : 'to je takva vrsta muzike , gde su aranzmani prilicno bazicni .... '
je samo jos jedan mali znak velikog neznanja i nezainteresovanosti.

A to sta necijim usima deluje 'isto',u to tek da ne ulazim.
Ivana Kay i Soulsisters se bave Neo Soul-om,a ja Contemporary R&B-em/Hip-hop-om.A ukoliko mislis na vokal,jedina zajednicka osobina nam je tkzv 'soulful singing',sto je osobina svim zanrovima proisteklim iz nekadasnjeg Rhythm & Blues-a.Ali jednom nepazljivom uhu u tom slucaju svi vokali pevaca koji su se ikad bavili bilo kojom granom doticnog zanra mogu zvucati isto bez ikakve razlike.A ako se prebacimo i u ostale zanrove,svi vokali opere u tom slucaju zvuce isto.Svi rock pevaci zvuce isto.

Ljudi,molim vas,pazite sta pisete.Ne kazem to kao pretnju (da ne ispadne smesno lol) nego zbog toga sto ostavljate veoma neprofesionalnu sliku o sebi.
Ja iskreno,pola ovih ljudi sa foruma zbog nacina izrazavanja misli ne shvatam ozbiljno.Kako li shvatate jedni druge,pitam se.

A cini mi se da na forumu nema mladjih od mene.

Ali,kao sto uvek kazem,da ne budem shvacena preostro i preozbiljno
It's all good
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote