Re: R&B Singer
1. souls sistaz znam.. sandra denda mi je drugarica iz obdanishta, osnovne i srednje.. i znam koliko dobro pevaju.. uglavnom glavna pevachica izvlachi stvar.. ne znam koliko su se sada poboljshale od upisivanja te shkole... jbg, znam da sandra chita ovaj forum, i znam da ce se uvrediti mojim postom ali, jbg.. to je moje mishljenje.. moraju josh mnogo da rade da bi imale pravo tako da dignu nos..
inache, sandra ako chitash, javi mi se.. shta je bilo sa onom predstavom? jel vam treba snimanje josh uvek?
drugo, iva je (ja cu da je branim sad poshto je na faxu verovatno) snimala sve na nekom skrnavom mikrofonu na vec uradjene matrice.. u acidu.. nije ona producent ni mix majstor pa sad da se ona muchi da nauchi sama te stvari.. i bash mi se svidja kod nje to shto se potpuno posvetila razvitku svog stila i glasa..
iskreno, ja bash mislim da je to shto radi toliko novo koliko i retro.. danas jako malo ljudi radi takvu muziku.. a i od onih koji je rade, malo je njih koji to rade kvalitetno..
shto se buduceg snimanja, to moze ona sama da vam odgovori.. da me ne bi shvatili pogreshno...
aj pa pozdrav
|