View Single Post
Old 05-12-2007, 02:45 PM   #15
Max
Pro Member

Default Re: R&B Singer

Moram za tren da se umesam sa par recenica , sa teznjom da ne budem shvacen negativno ....

1. Ne mislim da je devojka nesto nevidjeno .... ok , super to radi , fino , ima potencijala ali nista sto nije vidjeno .

Ivana kotov koja je zavrsila Berkli , ima svoju grupicu ucenica 3 - 4 njih , koje se samonazivaju soul sisters ( angazovane od AK za ovu manju turneju ) , od kojih ama bas svaka peva makar isto kao nasa Eva ( doduse nije isti pristup ...... i to na srpskom )

http://www.myspace.com/soulsistasmusic

( poslusajte pesmu " ti i ja " .... )

ili ...

http://www.myspace.com/ivanakay

( pesma " Should I call it luv " .... )

Niko od njih nema manji talenat , ali lepo rade svoje i probijaju se ..... polako ....

2. Na konstataciju da nema uslova i da je to krivica zasto su aranzmani losiji od npr AK i sl .... ponudio sam Evi pomoc preko PP ( u smislu uslova ) medjutim odgovor nisam nikada dobio , tako da sad nisam siguran da li se nedostatak uslova svodi na izgovor ili postoji neki drugi razlog zasto se onda radi pod tim losim uslovima .

Pri tome , ne mislim da su aranzmani ovde previso losi za r&b ..... to je takva vrsta muzike , gde su aranzmani prilicno bazicni .... stos je samo da se isproducira dobro ........ sto takodje nije preveliki problem

E sad ne misleci na nasu Evu , moram reci da sam u poslu sreo dosta ljudi , kojima je nedostatak uslova veciti razlog da mogu da kazu da bi inace mnogo bolje radili , mada to cesto nije slucaj .... kao i cesti " nezavrseni " mixevi koji se prezentiraju na rumskom ..... u smislu " to sam radio samo 2 sata ( zamislite kako bi tek bilo da sam radio 7 dana ? )

Ovde bih se slozio sa Da Bear om , jer uslove koje mi sada imamo su mnooogooo bolji uslovi nego sto su ljudi imali kad su radili fantasticne ploce .....

Ljudi ..... ko je talentovan i interesantan , odmah ce mu se pruziti pomoc ( kao sto je Aralica uradio sa Voodoo Popajem ) ...... e sad , treba videti sta ce se desiti kad se sansa i uslovi dobiju

Eto toliko od mene .... zaista sam gledao da pisem pozitivno u svim aspektima

Pozdrav

Last edited by Max; 05-12-2007 at 03:08 PM.
Max is offline   Reply With Quote