View Single Post
Old 05-12-2007, 02:06 PM   #13
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: R&B Singer

zato sam pominjao oldfielda.. a on da nije radio kao studijski mariachi u virginu, ne bi se chulo za njega.. mislish da bi on skupio kesh za termin u studiju? znachi ovde (izmedju ostalog, ali ne pre svega) igra i sreca..

kako ja kapiram ulazak u svet sa svojom muzikom: potrebno ti je ili dosta truda i besanih noci (da bi zaradio malu kintu) ILI jak menadzer koji ce ti naci i sponzora i dobrog izdavacha (preko)..

a ja cu gurati do kraja, pa valjda neshto sa time i bude..

[/QUOTE]

Prvo nadji negde biografiju Mike Oldfielda pa procitaj....Virgin tada nije ni postojao. On je CEO album snimio nuci na 4-kanalnom magnetofonu, PREBACIVAJUCI sa kanala na kanal!!!!

Richard Branson je startovao Virgin sa njegovom plocom i prvo je bio samo MAIL ORDER! Vodio je posao IZ TELEFONSKE GOVORNICE ispred gajbe !!!
Nije bilo ni kancelarije a kamoli studija!!! Alo..

2. Manager te nece uzeti, ako misli da menoze da proda tvoju muziku (citaj:gubi vreme i trosi usluge za nesto sto nema potencijal!)
Sponzor ti moze samo dati malo para i to je to. A zasto bas tebi? Hoce li mu tvoja muzika pomoci da on izreklamira svoj proizvod? ?

3. Sorry, ja sam skapirao da ti radis hip hop, ili tako nesto..

Da sad ne siljim mnogo i ne navodim tone ploca koje su se prodale mnogo a snimljene su na opremi od ?1500 ......

Opet se vratismo na isto - Muzika nije dovoljno dobra!!
DaBear is offline   Reply With Quote