View Single Post
Old 05-12-2007, 02:35 AM   #7
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: R&B Singer

ubacicu samo jednu anegdotu..

bio sam u bechu.. u nekom luna parku, nebitno.. i tamo je bila ona streljana (vazdushne pushke) i ja poshto sam "trenirao" streljashtvo (iz vatrenog oruzija, do dushe) htedoh da se malo duvam pred drushtvom.. i tako dodjemo mi tamo, kad tamo neki turchin radi.. al ono, sve sa turbanom.. i sad ja pocheo da pucam, pogadjam sve na keca kad mene ovaj priupita:

"where are you from?"
ja njemu na to: "from serbia, why?"
on: "aaahh.. serbia.. kalashnikov.. arkan.. I was wondering why u are such a good shooter"

na shta sam ja kao svaki chovek kome je stalo do ugleda NJEGOVE Srbije (niti sam patriota neki, nit domoljub ali rodoljub recimo da jesam, tj volim svoje ljude) bukvalno puknem.. popizdim.. izvinite.. pochnem da mu sve po spisku (na srpskom naravno) na shta mi je obezbedjenje prishlo i odvojilo me odatle u fazonu:

"I know you serbs, you are nothing but trouble"

shlag na tortu, turchin me je odrao.. 40 eura.. eur po pucanju, a cena kao da nije ni istaknuta.. toliko je mala.. dobro, bar sam se dokazao pred drushtvom.. pogodio sam 38 od 40.. prva dva su bila da vidim koliko su iskrivili cev (mnogo).. uvalio mi nekog krpljenog medu i izbacishe nas odatle..

elem, potpuno filmski.. ali nazalost je tako.. a preko velikog plavetnila.. skoro sam radio neshto sa r&b/hip-hop bendom American yard.. oni me kontaktirali preko spejsa, i kao "luv your music"..

mi pocheli neku prichu, na shta su me pitali da li je rat josh uvek dole.. i shto smo napali albaniju..

shto bi brat wikluh rekao, ortaci ne znaju..

zelim svakome svu srecu, naravno.. ali, mislim, to shto ti Zorane prichash su stvarno budalashtine.. jeste, super.. bilo bi najbolje kad bi ti punio klubove pre no shto potpishesh za neku kucu, ali ne ide to tako uvek.. ne moze bash svaka muzika da puni klubove.. da me bolje shvatish: kada bi se pojavio neki novi lik koji bi bio paralela oldfieldu, da li bi on punio klubove? sa kojom opremom? a daleko od toga da je losha muzika..

necu sada da pricham o meni i mojoj muzici, poshto znam kakvo mishljenje imash o njoj, stoga samo zamisi neku nuelektro/bigbeat/orchestral muziku u klubu.. morash imati album da bi ljudi chuli za tebe, pa posle mozesh i u sava centru da pravish koncerte..

elem, da se vratimo ivi: ZAPANJUJESH ME! tvojom iskrenoshcu, stavovima i pogledima.. daleko si zrelija nego shto sam ja kopchao.. ovakvo razmishljanje nisam video ni kod ljudi starijih od nas dvoje zajedno..

@anita: veruj mi, hrvatska je potpuno druga pricha.. ne bih sada da krecemo od pochetka (do toga ko je pocheo rat) jer to nema veze sa muzikom, i samo se zaglupljujemo takvim temama.. trebalo bi svi da zaboravimo na to shto je bilo i da se trudimo da budemo bolji.. ali, hrvatska i slovenija su uvek bile blize svetu od srbije i makedonije.. nishta loshe ne mislim time, da me ne shvatish pogreshno.. ali, tako je kako je..

pozdrav za sve
HeatMan is offline   Reply With Quote