Quote:
Originally Posted by zvincic
jos jedan koji nema staza ni u jednom ni u drugom programu?
a vec sam spomenuo u drugom threadu da toliko hvaljeni edius jos uvijek ne moze izbaciti vani OMF/AAF...za razliku od smeća premiere-a koji pljucne AAF bez problema...
ja vec niz godina radim u premiereu...i znas sta...nemam namjeru da ga mijenjam, a probao sam svasta 
|
Upravo zavrsih jedan dokumentarac koji je montiran na Premieru, izgubio sam 15 dana da importujem AAF u Nuendo.
Adobe forumi, Nuendo forumi i nikakve vajde.
Premier ga pljuce ali ga ne mozes nigde zalepiti, bar ne da od toga ima neke ozbiljnije koristi.
Osim toga program u kojem ne mozes zumiras audio manje od jedne sekunde ne znam kako da ga nazovem osim NE PRO.
Mnogo "skupih" albuma koji prave pare je napravljeno na sr...e opremi, da li to znaci da je ta oprema PRO ili da je covek koji je radio PRO ?...komentar je suvisan
@Max
da li si ti sam imao prilike da radis zvuk za sliku koja je radjena u Premiere-u, ne govorim o gotovom video fajlu nego o projektu sa svim video clipovima i njihovim audio takeovima?
Ako si radio i imao uspeha u AAF ili OMF javi mi kako jer ces mi skratiti mnogo muka.