Thread: R&B Singer
View Single Post
Old 04-12-2007, 10:27 AM   #2
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

Default Re: R&B Singer

pa djelomicno se i ne slazem s tobom Da bear...

ja znam desetine puno losijih od EEve koji rulaju nasim podrucjem i ovdje su zviezde...a ono sto cujem kod EEve je puuuuno bolje i iz duse!!!!!

jebiga nismo svi u UK da ima svega na cesti i zato mi je zao jer bi u tom slucaju mozda neki drugi klinci uspijeli a ne tatini sinovi s parama koji si mogu platiti mjesecno 1 album, losi vokali koji su guzicu dali za uspjeh i dinosauri zvjezde koji su KAO !!!! uzori bili mome dedi , TATI, pa bi sad trebali biti meni i mom djetetu...FUJ!!!

a sto se tice toga sto je neko odavde a ne tamo na cesti...ja sam jos uvijek siguran da se dobar projekat odavde lakse proda van nego vrhunski njihov tamo!!!!

DOKAZANO!!! i ne samo iz ex juge vec iz rumunjske, bugarske, madjarske...

znam da si ok lika ali malo je tesko nase trziste usporedjivat iz kuta gledanjna LONDONa....( ionako ovdje svi imamo velike shanse za uspjeh....kad nam dojde EU za koju godinu mi smo na tapeti za exploataciju pa ko se prvi snajde taj ce uspijet!!!)

a ono ima jos puno da uci i nauci, ali zaboravljas da kad sve naucis...nista vise nije interesantno..!!! bitna je idea ionako svaki prvenac vani ako je iz duse i dobar zvuci lose, ili dobro, kasnije ploce zvuce super ali su zato pjesme lose...jbga to je cijena uspijeha...

eto ANITA je bas iskopla neku svoju staru snimku, a svi bi mi to mogli pa da cujemo koliko smo bolji bili kad se nije pazilo i znalo paziti na sound ...vec je sve u PJESMI...e to je dusa!!!!

Eeva to koliko cujem ima!!!

A sto se tice UNDERGROUNDA to vise nisu 80 te i 90 te ako je UNDERGROUND DOBAR vec sutra moze biti na top listama.......dosla neka druga vremena!!!!!!!!!

samo napred Eeva i ostali novi klinci ja vas podrzavam 100%

Last edited by roginator; 04-12-2007 at 10:33 AM.
roginator is offline   Reply With Quote