Thread: R&B Singer
View Single Post
Old 04-12-2007, 09:12 AM   #27
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: R&B Singer

Nazalost nije bas tako,vec sam pricala o tome.Nije se njima nista prenosilo sa kolena na koleno,to bi mozda tako trebalo da bude,ali nije,lol.Muzika se ne nosi u krvi vec ono sto se slusa od malih nogu utice.Stavise r&b je danas najveci klise od zanra ikad.Ja se trudim da uradim nesto drugacije,iako jos uvek nema velikih rezultata.Nije lako.
Naravno,vecina ljudi u Srbiji ima takvo misljenje kao ti.Ali nisu pogledali okolo i potvrdili svoje misljenje cinjenicama.A cinjenica je da zapravo ima jako malo taletnovanih r&b autora i tekstopisaca ne samo u Americi,vec sirom sveta.To sto ti vidis na mtv-u nisu autori i tekstopisci iako ti se tako cini.Ja sam ipak malo vise zainteresovana za taj zanr i veruj mi znam vrlo dobro gde sam na toj skali.Sto je za mojih 19 godina,i vise nego dobro.
A ti ukoliko zelis da preispitas moje reci,danas nije tesko zaviriti i u underground muziku.Dovoljno je da pregledas zenske r&b izvodjace na sajtovima poput myspace i showcase,i videces otprilike o cemu ti govorim
Prividno ih je mnogo.
A zapravo,jako,jako malo.

Poz

Quote:
Originally Posted by Nemanja Filipovic View Post
Uf,,super vokal...super aranzmani vokala.......sve super..
slazem se sa Evom da nije nimalo lakse to sto je na Engleskom...ali nije lakse napisati text.....ali definitivno je lakse otpevati...mozda cak i izneti emociju....
i super je to sto ti zivis za to.....
ali moje(ne ljuborno misljenje),je da ih u Americi ima 1000 000 kao ti(sto ne osporava tvoj talenat...ali ipak je to njihova kultura pre nego nasa(Balkanska,Ex YU)...samim tim njima se to mnogo duze prenosi sa kolena na stopalo......Verujmi podrzavam maximalno to sto radis...ja sam jednom imao taj san(svako je)..da pevam na Engleskom sa svojim bendom tamo negde u Amerikama..i ko kod mi je rekao ovo sto ja tebi otprilike kazem...bilo je u fazonu "ma hajde,nema sanse da ne uspemo.."i nije se nista desilo..
u svakom slucaju srecno..
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote