ovisi dosta o projektu, jel mi bas legao, nesto sto me jako veseli i inspirira, jeli izazov..
kad sam bio mladji, vise bih inspiraciju nazvao silom koja te posjeti. ali s godinama je djelomicno uspijes ukrotiti i njome ovladati. ne bas na "pucnes prstima", ali obicno ako mi jedan dan nesto ne ide, odmah prelazim na slijedecu temu, a vec drugi dan mi sine za ovu prvu koja je bila "zapela". uglavnom znam kako da se natjeram da "proradim".
jedna od stvari koja mi je pomogla je i saznanje da sve sto radim vec prolazi kroz filter, i ako si radio godinama, vec si ga izostrio i postavljen je na automatik.. drugim rijecima, neki put nesto pocnem i cini mi se totlano bezveze.. al to je samo privid.. ako ne odustanem ili nastavim drugi dan .. najcesce kasnije vidim da to uopce nije lose..da je gotov uvijek vrlo upotrebljivo. ako vec ne za tu prvu temu, onda na nekom drugom mjestu. zato nikad nista ne brisem.
prosli petak imao premijeru u kazalistu, i tu se to podosta dogadjalo. sve teme sa pocetka s kojima nisam znao sto bi su kasnije legle u predstavu .. ko salivene.
u svakom slucaju, biti inspiriran je jedan od najljepsih stanja duha.