View Single Post
Old 03-12-2007, 10:37 PM   #3
peruzza
VIP Member

Default Re: (p)reparacija klavira u Bg ili sire

Quote:
Originally Posted by akordeonista View Post
Ne mogu ti pomoci konkretno ali znam da je bilo po oglasima da se nadje majstora koji to mogu odraditi. Dalje, u Bg-u postoji neki centar (nisam siguran da li je u pitanju "Piano centar") koji drzi jedan od stimera i majstora pa mozes videti i sa njim da pogleda o cemu se radi. Oni i prodaju klavire ali ih i servisiraju.
Toliko od mene! Nisam ti puno pomogao ali mozda dobijes neku ideju, nikad se ne zna!
Pozdrav!
"Piano centar" je u Despota Stefana, negde blizu P. mosta kod "Desk-a", a vlasnik je Andrija Paunovic iz nekadasnje Muzicke kuce "Paunovic". Ako se resis mogu negde da ti nadjem i njegov mobil.
Ranije je reparaciju i stimovanje klavira veoma kvalitetno radio Toni Vrbanec, ne znam da li covek jos uvek radi, ali verovatno firma postoji, posto mislim da je to porodicni posao. Valjda su negde u Maloj Mostanici. On je ranije radio u RadioBeogradu i odrzzavao je klavire u celoj bivsoj Yugi.
Nisam ti nesto mnogo pomogao, ali mozzda se neko drugi sa foruma nadovezze na ovo, k'o sto sam se i ja nadovezao na Akordeonistin post. Pozdrav!
peruzza is offline   Reply With Quote