View Single Post
Old 24-11-2007, 03:10 PM   #8
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Tom 3

@Avax, Anita, Analog

Nisu ni talenat ni vezba presudni, i sam talenat se vremenom razvija. Avax je surovo realan, medjutim, ruku na srce, kao sto je Anita rekla, retko ko se odlucuje na neku oblast za koju nema talenta, mnogo je cesce biti previse samokritican, nego smatrati sebe superiornim uz nikakav kvalitet. (OK, ne govorim o Grand produkciji ) Presudna stvar je sama volja, ako zelis nesto, ti ces raditi na tome uspesno...

Quote:
Originally Posted by analog
Pomenuo sam da mi je glas drugačiji kada pevam za razliku od govornog i samo taj pevani mi se ne dopada jer ne zvuči kao ja.. Nekako sam zgrčen i kao da pevam iz grla i to sa nekim polu falsetom. Ako hoću da pevam 'normalno' onda mi je previ?e barry white, ?to mi se ne dopada
Mislim da kontam u cemu je problem. Jeste sama tehnika, nije u pitanju ni glas, a ni sluh, ne propustas vazduh kroz glasne zice kako treba, a nabijas pritisak iz pluca - narodski receno, stegao si grlo. Probaj da se razderes iz sveg glasa, pa onda bez prekidanja preci direktno na pevanje neke pesme - mozda upali

P.S. Ako ovako nastavim, Tolstoj ce biti malo dete sto se sazetosti tice...