View Single Post
Old 22-11-2007, 03:08 PM   #2
Don Solaris
Pro Member

Default Re: Rekapiranje ritam mashina

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
promjenit DEBILNI rolandov Euro konektor in na psu s 2 kontakta na klasican EURO Jack..RUPA na kutiji je taman!!!nije trebalo nista rezat...
Potpisujem! Isto važi i za Bossove proizvode. Ne treba ništa rezati. Ja sam isto "na prvu loptu" mislio da neće stati. No, vratim se iz trgovine sa Euro konektorom i uđe iz prve. Ok, malo je na knap, ali tako treba da bude!!!

Quote:
I onda idiot sredjeni TR 909 odnese u OTV Dom da renta JEFF MILLSu kad tamo prdne master out .. ( POPIZDIO SAM)
Jel ćeš im naplatiti "popravak štete"? Ja znam da kad sam rentao Polysix da mi je lik rekao da pokrivaju troškove štete.

Iako - sada se bojim bilo šta Vitnage rentati, i ipak ću poslušati tvoj savjet.

Quote:
I ISKLJUCIVO REKAPIRAT S ELNA, PANASONIC, RIFA, NICHICON i BC AUDIO Elektrolitima
Hehehe.... slažem se. Ali ako nema alternative može i ono jeftino đubre: N.A. Bilo šta, samo ne ostaviti stare kapacitete koje ste dobili u starom uređaju!!!!!

Znam jednog lika koji ne želi mjenjati kondenzatore u uređaju ako nisu za "audio", več radje ostavlja one stare unutra. Svašta! Kada sam rekapirao Monopoly, preko 80% kondenzatora bilo iscureno i osušeno !!!!!! Zato bolje stavit bilo šta, nego ostavit stare. Naravno, bilo bi idealno staviti što kvalitetnije kondenzatore, zato što imaju 1)manji šum 2)manji ripple 3)duži vijek trajanja.
Don Solaris is offline   Reply With Quote