Quote:
Originally Posted by roginator
promjenit DEBILNI rolandov Euro konektor in na psu s 2 kontakta na klasican EURO Jack..RUPA na kutiji je taman!!!nije trebalo nista rezat...
|
Potpisujem! Isto važi i za Bossove proizvode. Ne treba ništa rezati. Ja sam isto "na prvu loptu" mislio da neće stati. No, vratim se iz trgovine sa Euro konektorom i uđe iz prve. Ok, malo je na knap, ali tako treba da bude!!!
Quote:
I onda idiot sredjeni TR 909 odnese u OTV Dom da renta JEFF MILLSu kad tamo prdne master out .. ( POPIZDIO SAM)
|
Jel ćeš im naplatiti "popravak štete"? Ja znam da kad sam rentao Polysix da mi je lik rekao da pokrivaju troškove štete.
Iako - sada se bojim bilo šta Vitnage rentati, i ipak ću poslušati tvoj savjet.
Quote:
I ISKLJUCIVO REKAPIRAT S ELNA, PANASONIC, RIFA, NICHICON i BC AUDIO Elektrolitima
|
Hehehe.... slažem se. Ali ako nema alternative može i ono jeftino đubre: N.A. Bilo šta, samo ne ostaviti stare kapacitete koje ste dobili u starom uređaju!!!!!
Znam jednog lika koji ne želi mjenjati kondenzatore u uređaju ako nisu za "audio", več radje ostavlja one stare unutra. Svašta! Kada sam rekapirao Monopoly, preko 80% kondenzatora bilo iscureno i osušeno !!!!!! Zato bolje stavit bilo šta, nego ostavit stare. Naravno, bilo bi idealno staviti što kvalitetnije kondenzatore, zato što imaju 1)manji šum 2)manji ripple 3)duži vijek trajanja.