Quote:
Originally Posted by korenjak
Oces prvo da te upucam ili....
Ako su tanje zice meksi je bas.....npr. cetrdesetice su mekane......ali to povlaci za sobom neke uzrocno posledicne zavrzlame....:
Ako su zice tanke ton je isti takav tj. tanak pa se mora budziti na eq...
Ali da zapravo je dosta mekse......
A sto se tice onog vesla ...vidim ja da je to samo da te ribe vide  ......
|
Fala Korenjak ,to mi je trebalo da znam ,tako da mogu kupiti onu metlu bez problema,a 100% si upravu to je iskljucivo radi komada ili riba.
Quote:
Originally Posted by labrys
pa i dugme je imali tanak bas... ali ako nisi basist, a budete skidali dugme, dobro ces se namucit...
i ja san bija okupija jedan bend s kojin san svira samo bijelo dugme...
ako te zanima, svrati na www.sjecanjenabijelodugme.com
|
Znam za vas bio sam na vasoj stranici i slusao vas na youtube sa proba i svaka pohvala ,savrseno ,sto kazemo mi u hercegovini "mema dalje".ovaj moj bend nece ici tako duboko u skidanje orginala,a meni ne pada na pamet da skidam Japanca sa Pljuni i zapjevaj.izabrali smo pjesme gdje je Brega to ukuco tako da se ne sekiram,ja sam ipak prije nego sam se poceo baviti produkcijom i aranzmanima(inace sam izvrsni producent Melodija Mostara),bio bubnjar, a po potrebi gitarista ili basista tako da ce to biti sve O.K u svakom slucaju fala
Quote:
Originally Posted by Oggy
Toliko o "lepoti"....
A da ti ipak za tih 500 evra kupis nesto drugo? Ili odes na zimovanje?
Mozda izgleda kao da te zezam, ali sam u sustini ozbiljan.
Izgled gitare je bitan kada biras izmedju dve vrhunske gitare koje ti se po svemu ostalom PRVO dopadaju. Onda uzimas onu koja ti je vizuelno "lepsa".
Drugo... Za 500 evra mozes da kupis, a da valja, eventualno neki kradeni Fender Precision od lopova kome gori pod nogama (sto sumnjam da ti je zanimljiva opcija.... Jer ti je gitara ruzna  Mozda i zato sto je kradena...  ) i nista vise. BUKVALNO!
Znaci, "da valja" (nesto) pocinje od 1000 evra i tu i dalje nemas fore da biras gitaru po izgledu, nego od komada do komada, posto se kod ove klase jos uvek ne moze ocekivati kontinuirani kvalitet koji vazi za sve modele iste serije.
Sta da ti kazem, a da vec nisam... 
|
Citav setup nam ide preko macbook pro i motu 828mk2 i svi koristimo plugins ,bubanj je elektricni alesis Dm5 pro tako da ja to stimam da zvuci ko studijski snimak a ne ko live svirka pa cu i bas namjestati bez obzira koliko on kvalitetan kao gitara bio.Moze biti bilo kakva kad je ubodem u IK ampeq + waves rbass i nastimam ton yamaha zvuci ko warwick.Ali Ogi shvati me sa 37 kuka moram da izgledam na bini malo drugacije od obicnog basiste pa makar morao svirati i kontrabas,samo da je to efektno sto se tice izgleda a "metla" je neobicna pa mi je zato i "lepa".
Eto pomogli ste mi,odo kupiti najtanje zice sto postoje.
Cao raja