View Single Post
Old 20-11-2007, 11:23 AM   #4
mjakovetic
Junior Member

mjakovetic's Avatar

Default Re: Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon?

Pa, gospodo Bitchy i Tiki , veliki Respect i Bow za obojicu, vas izbor izbor je zaista kvalitetan, nego ne znam da li su ovi Svabovi od 70 godina kojima sviram i pevam slagere zasluzili Neumann-a za 500 Evrica...

'ebi ga, da je za "Kostolca"-repera kupio bih mic za soma eura. I mada sam uvek bio za devizu - kupuj najbolje, nisi tako bogat za jeftine stvari, ipak ne znam da li je to zaista Live-mic koga necu morati da menjam u narednih 10 godina?
Molim, da mi jos jednom predlozite sta je najbolje od mikrofona pod ovim kriterijumima:
- Prioritet je da ne cepam grlo kada pevam 1 do 2 sata bez prekida, da lagano za hotelsku i klubsku svirku ne istrosim grlo bez neke dreke i dinamickog nadpevavanja, tj da mikrofon bude jak, toplog zvuka a precizan, kako bih mogao da postedim ovo malo glasa sto mi je ostalo...

I jos jedno pitanjce: "Kako da ove Kondenzatorske-mikrofone napojim strujom, posto se ukljucim u Digitech- Performer-Vocalizer koji nema Fantom Power? Da li treba da kupujem extra 48v napajac, ili vecina ovih mic ima baterijsko ili neko drugo napajanje ( dakle mikrofon na kabl) ??

'Fala i Tikiju i Bitchiju unapred...
mjakovetic is offline   Reply With Quote