View Single Post
Old 16-11-2007, 11:24 AM   #45
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Synthesizer Ambient Music

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Slazem se 101%!!!
Ali treba imati u vidu da ti ljudi (kvalitetni, kako kazes, mada je to veoma, veoma, veoma retka pojava) moraju da jedu, negde da zive, nesto da im svetli iznad ili oko glave - (tada je vec kasno) moraju ponekad i da telefoniraju, imaju eventualno zene i decu, treba i da se negde okupaju, nesto i da procitaju, (ne svi) i sada bi voleo da mi neko pametan objasni
KAKO TO DA IZVEDU PROIZVODECI "AMBIJENTALNU MUZIKU" koju ja licno bukvalno OBOZAVAM, kao i neke slicne zanrove. Priznajem svima, celog zivota sam ceznuo da radim instrumentalnu, Ambijentalnu, filmsku, i vec kakvu muziku, a bio sam PRISILJEN da se potucam po festivalima, studijima, televizijama, zirijima, tezgama po belom i vise crnom svetu, vucaranju po aerodromima lomeci kicmu, tegleci instrumente, posto je organizatorima - managerima koji imaju vile i djakuzije, a voze "tuarege" i porsee tesko da plate "roadia" meni i kolegama, gledanju (uglavnom) glupog izraza doticnih
zvezda i "primadona" kroz staklo rezije tona, posto su "raskosno doneli" neku interpretaciju,(sacuvaj me Boze te interpretacije) i sad me gledaju ocekujuci moje skromno misljenje, a ja se mislim u koju rupu da propadnem, i koliko ce to jos da traje...
NARAVNO CAST REEEEETKIM IZUZECIMA, ali velika vecina ljudi koji se bave
"pevanjem" mogu da nas kupe sa cipelama, i svom pokretnom i nepokretnom imovinom, a mi, u tami i senci tonske rezije, "programing" sobe, gledanja i "izbeljivanja" ociju pred racunarom, ili u retkim slucajevima notnom hartijom, koji smo dobrim (vecim) delom zasluzni sto oni uopste postoje, mozemo samo u casovima ocaja da rezignirano uzdahnemo, i pomirimo se sa sudbinom. Srecom, ili nesrecom, sve manje mi se javljaju "kandidati" zbog ogovaranja konkurencije da sam "skup" (kojesta)"prezauzet"(eh...) ili najinteresantnije "demode"!! Ne mogu a da se ne nasmejem cuvsi za takvu "kategorizaciju" a zatim okrenuvsi bilo koji domaci kanal da cujem ove "moderne"...
Izvinjavam zbog "Of Topic" koji bas i nije toliko "Of"
Mozda cu, u ovo malo godina sto stoje ispred mene, smoci snage (ne fizicke, jos je imam - nego psihicke) da pokusam da uradim jedan ili dva CDa
neke "ambijentalne" ili kako se vec zove muzike, ali ni tu nisam preterani optimista...

čika Slobo....ovo je KULTNI post!!!!!!! svaka cast na iskrenosti i iznošenju stvari kakve jesu! poštovanje!!!
balthazaar is offline   Reply With Quote