Re: "LIQUID Mix + PowerCore element" PROBLEM
Zezajte vi slowstara, i to koliko god hocete, i to me veseli u ovoj tuznoj situaciji.
Mislim da imam jednu teoriju o tome. Naime X curve koristi P.C. to je vise nego jasno, jer da koristi Jabucara to se ne bi desilo zaista, i to zbog toga sto su obe ili jedna bar sprava bazirane na fire wire protokolu, a to zaasada nijedan P.C. kol'ko je meni poznato "Ne podnosi" Arthur je toliko u pravu da ni sam nije svestan, a misli da me zeza, a ne zeza me uopste, cak mi i daje za pravo.
Dakle. ako je makar jedna od te dve sprave fire wire konektovana, a mislim da liquid mix jeste, onda ce to sa power core da napravi konflikt, koji sam vec negde video, mislim da Lacky zna, jwer su kod njega donosili na mix, dakle "apotekar" je stalno "padao u komu" dok se jedan o devicea ne izvadi - SVEJEDNO koji. to je problem u vezi managementa protoka, kako mi kazu strucniji od mene, a resenje je vec rekao Arthur - prelazak na zdravo voce, i to jabuku tipa G5, kod koje GARANT nema takvih problema, a za jos noviju jabuku tipa "pro" zaista ne znam. govorim isklucivo iz SVOG i iz iskustva bliskih mi ljudi.
Neka ti je sveti "intel" u pomoci, ja bih ti pomogao, ali nazalost...