Thread: R&B Singer
View Single Post
Old 12-11-2007, 09:03 PM   #19
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: R&B Singer

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
@Jan
OMG! Pa,vidis, ja nisam zivela u USA,ni bila,cak ni u UK.Tako da kada SAM naucis i jezik i skapiras fazon zanra koji tvojoj zemlji nije blizak nimalo,NIJE LAKSE,ja stvarno ne znam kako mozes da uporedjujes osobu koja nikada nije krocila na englesko govorno podrucje sa nekim ko je tamo ZIVEO!!!!
Ali kapiram,sve je lako dok ne sednes da uradis to isto,lako je pricati.

Nazalost ima mnogo ljudi koji moj rad smatraju cak bezvrednim jer ne shvataju koliko je vremena i truda za to potrebno.Kazem opet-probaj,pa ces da vidis.
Ah,iznervirala sam se sad nista licno,nije zbog tebe nego ima previse ljudi koji tako misle ovde.Sve kool Samo me razbesni kada mi nego povrh svega prica da je to sto radim lako...

@Salliery aka Heatman - ljuta...?wtf HELL NO!!!

Nemoj takav stav, pevas vrhunski, zvucis kao da si odande i ne bi trebalo da se tako ponasas, jer ces nekad slucajno odbiti od sebe nekog ko bi mogo mnogo da ti pomogne i uputiti te ka tome da to sto radis bude jos bolje...
Elem mnogo sam ja ljudi cuo i kako pevaju i kako repuju, cak i radim sa jednom latinom iz Brooklyn-a koja peva rnb, ali bas rnb, ne pop, i stvarno treba da shvatis kao veliki kompliment kada ti kazem da zvucis woowwww extra...
A povodom toga, rece nikad nisi bila u Americi, slucajno sam jednom prilikom u Cacku upoznao dva lika koji isto tako kao i ti nisu bili u Americi ali oni repuju (za razliku od tebe koja pevas) ISKLJUCIVO na engleskom i to akcentom koji j**e keve da ja nisam mogo da se nacudim...
Jedan moj ortak, koji je sad u zatvoru, na papiru nije intelektualac, ali sto se kulture i naslusanosti muzike tice (funk, soul, rock n roll pa i rnb pa i hiphop cime se i bavi, pa i elektro), je stvarno naslusan i covek isto nikad nije bio u Americi ali mu je new york slang savrsen i tvrdi da mu je lakse da pise na engleskom nego na Srpskom, i stvarno zvuci kao crnac..
Evo jos jednog primera, grupa Madred momci rade neki reggae/ragga j***m li ga, pisu i pevaju na engleskom, Borko isto to kaze, ne moze da napise ragga tekst na srpskom , jednostavno ne moze, a nije bio u USA ili na Jamajci...

evo i njihovog space-a:

http://www.myspace.com/madredmusic

Tako da, necu se vise raspravljati, niti zelim da te kritikujem, niti zelim da te osporim, jer to sto radis radis extra, nikad nisam cuo nista bolje u Srbiji...eto

Ups i nemoj da mislis da ti kazem da je to sto radis lako, pogresno tumacis ljude Eeva...Ja ti zasuo vokal i pevanje komplimentima a ti me prozivashaha...
PS Ni u jednom trenu nisam reko da su ti tekstovi losi, samo me je bocnula tvoja reakcja na Rhino-vo pitanje, da li bi mogla odradis i na nasem jeziku, pa sam se raspisao...Inace mnogi veliki pevaci su pevali tesktove koji su im drugi pisali, a ti imas dara i za jedno i drugo, just keep runnin' your game, i nemoj svaku kritiku da shvatas kao zlonamernu (a ovde koliko ja vidim kritike nije ni bilo)...I ako ti i jedna internet zajednica moze pomoci, to je onda ova ovde www.rumski.com, zato slusaj ove ljude sta ti pricaju ovde i pazljivo usvajaj sta ti kazu...Ja nemam sta da dodam na tvoj rad, jer je meni to u full-u, ali ako neko bude imao nemoj da se ljutis, nego pitaj kako da to bude bolje, dosta ljudi odavde su meni pomogli da nesto sto radim bude bolje, neki svesno neki dajuci savete drugima...eto...srecno

Last edited by Jan; 13-11-2007 at 04:29 AM.
Jan is offline   Reply With Quote