Thread: R&B Singer
View Single Post
Old 12-11-2007, 08:17 PM   #18
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: R&B Singer

Eeva - ne daj se! Općenito ta priča kako je ne?to lako učiniti ili kako je nekome lak ?ivot da bi ga naveo da obrnuti priču je jeftin trik. Ok, lako je i ?to onda. Dobro je! Ti ovo radi? jako dobro, a svi elementi koji su potrebni da se ne?to radi dobro ne mogu biti poznati onome tko se nije s tim procesom nikad suočio. Primjera radi.... znam jako puno izuzetnih pjevačica koje imaju nevjerojatnu intonaciju, impostiran glas, prelijepu boju... ali nikako, ali nikako da osjete ritam i da pjevaju s groove-om. Ili pak mogu to sve... ali nemaju ideje za vokalni aran?man... ili im je sve servirano, pa nemaju emociju...
Za imati "ono ne?to" treba sadr?avati jako puno elemenata u sebi. Neki od tih (elemenata) se mogu naučiti, neki ne.

Ali ti njima svima reci da ti je lako jer si talentirana. To ne mogu poreći. Za?to bi ne?to moralo biti te?ko?
Meni nije te?ko napisati note za cijeli orkestar, ali mi je jako te?ko oprati pod u kupaoni. To ne znači ni?ta. Ne hvataj se za te stvari. Radi ono u čemu si najbolja. Toliko je vremena pred tobom, mo?e? čuda napraviti, a s obzirom kako si započela, vjerujem da će? svoj potencijal realizirati! I neka ti bude lako! To je "beat" ?ivota...
ANITA is offline   Reply With Quote