View Single Post
Old 12-11-2007, 09:38 AM   #8
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Va?no Prije Davanja Kritike

Pravilo je da nema pravila - u svakom mogucem vidu kreativnosti,neosporiva cinjenica,vekovima unazad.

Sto se tice narusavanja samopouzdanja umetnika, u ovom slucaju muzicara,to je upravo ono sto ga baca u pokret.Kada bi svaki muzicar verovao da je njegova muzika dovoljno dobra,ne bi imao motiv za dalji napredak.
A nista nas nece jace osamariti i osvestiti nego kada dobijemo negativnu kritiku.

Previse potvrde i pozitivnih utisaka od drugih ljudi - opusta.Nestaje takmicarski duh,teznja ka boljem,nestaje strasti.A ta strast je upravo osnova za muziku koja ostavlja pecat,bila ona pozitivna ili negativna.

Priznajem da sam i sama kivna na ljude koji su me,kao sto ti kazes, 'spustali na zemlju',ali da nije bilo njih,ne bih znala da imam snage da odskocim od zemlje i premasim svoja sopstvena ocekivanja,kao i njihova.Oni koji te sputavaju su upravo ti koji ti ubrzavaju razvice,tako je na svim poljima u zivotu.

Sve u svojoj meri,doduse,volje za radom ne sme nestati.Neki se u zivotu od previse negativnih stvari sa kojima su suoceni umore i ubiju,a neki postanu jaci.Neki muzicari se povuku,a neki postanu uspesniji u onome sto rade.

Ja vam zelim svima da budete ovi drugi.

Pozz

Eeva
http://www.myspace.com/eevamusic
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote