Zovem se Edi (ajme iznenadjenja

), zivim u jako malenom selu (50tak stanovnika) zadnje 3 godine i to mi je omogucilo da pocinjem radit mali studio u donjem katu kuce.
Nazalost, muzicki sam neobrazovan (nadam se jednog dana makar osnovnu muzicku zavrsit).
Sviram gitaru nekih 6 godina i zadnje 2 nastupam s bendom cisto za gust kad nas ulovi. A rado bi da vise sviram...
Trenutno snimam sve sta mi se ponudi (treba kupit jos puno opreme

) a rado bi da jednog dana se specijaliziram na rock (heavy, jazz i sve vezano uz rock).
Projekti koje sam do sad radio (lokalni bendovi i hip-hoperi):
- Green Fly 2006 Demo (5 pjesama)
- MUR 2006 (2 pjesme)
- Company Band (2 pjesme)
- Breech Deenower (2 pjesme)
- Verbal M (kompletan opus)
- Nex (kompletan opus)
- Diminished Experiment (1 pjesma)
- Alen Vitasovic (dijelovi)
- Terminal Impact 2007 Demo (4 pjesme)
- Green Fly 2007 Demo (9 pjesama)
Zadnje dvije godine radim i kao tonac lokalnim rent firmama kao i svojoj. Od zapazenijih bendova koje sam "radio" mogu spomenuti Bobana i Marko Markovic orkestar, Urban, Atheist Rap, Kud idijoti, Kbo, Ramirez, Amala, Popeye, Afion,... OBOZAVAM i live zvuk.
Sa ocem radim gitarske i druge boxeve, cak vec profesionalno i posao se dobro siri.
Apsolvent sam strojarstva na Tehnickom faxu u Rijeci i nemam zelju raditi u struci do daljnjega.
Eto, nasao se u muzici i planiram u njoj i ostati. Ovako mi je dobro:
I zelja mi je otici krace vrijeme negdje u inozemstvo radit (mozda ameriku), samo da gledam na stvari s druge perspektive, nekako ne bi htio upast u lokalnu produkcijsku kolotecinu...