View Single Post
Old 11-11-2007, 02:18 AM   #16
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Uskoro udruzenje!

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Veoma veoma smo zainteresovani... a narocito me licno zanima upravo pitanje radnog staza i socijalnog osiguranja.. u zadnje vreme imam dosta propisno placenog posla, a uopste ne znam da li postoji ikakva razumna mogucnost regulisanja ova dva pitanja.. Kako trenutno stoje stvari?
To uopste nece biti problem! Bices sigurno i pozvan da ucestvujes u osnivackoj skupstini udruzenja, jer sam te samoinicjativno prijavio ( izvini na mojoj samouverenosti) jer sam mislio da te to zanima a ispunjavas uslove ( po mome misljenju) da budes ukljucen, ali pri tome i da primis na sebe odgovornost pred ljudima iz ove struke!
Takodje sam hteo da prijavim (i prijavicu), jos neke ljude van Beograda, ali moracu da ih licno kontaktiram, dali bi se odazvali ( mada ne sumnjam jer je zajednicka stvar u pitanju) cisto radi velikog cimanja i troskova koje ce imati, zbog prevoza ( koje niko ne nadoknadjuje) jer je ovo trnutno cist entuzijazam.
Tako da gledamo za pocetak da osnovne stvari postavimo mi koji smo iz BG-a, pa cemo onda dalje.
LACKY is offline   Reply With Quote