Danas smo Lesha, Dexico i ja bili domacinski docekani od strane Boggy-a, Zorice, Diviner-a i Dr. Ru-a i svima im hvala na izdvojenom vremenu.
Necu da komentarisem nista sto sam video na drugim standovima (ja nisam

ali Lesha je slusao KLEIN-HUMMEL-a i kaze da sviraju opasno, reci ce vec on nesto vise kad se vrati sa zurke

) jer isto imate na slikama a i vrlo malo sam lutao okolo jer sam bio zauzet slusanjem Bozo zvucnika, koje je guralo crveno pojacalo... dakle ja sa svojim skromnim iskustvom mogu da kazem da sam slusao i mnogo skuplje hi-end zvucnike (skuplje studijske nisam imao prilike) koji nisu svirali ovako precizno i lepo u isto vreme. Pogotovo me odusevio zvuk, prirodnost i preciznost basa, a poslednji put sam se ovako primio na bas kada sam pre nekih 7-8 godina slusao Pro Ac zvucnike sa Bryston monoblokovima, Yardis CD-om i kablovima k'o moj palac. Jedino nismo imali priliku da ih cujemo sa zutim pojacalom, ali cuce se i to, a ako to radi kao pola od ovog sto sam cuo, ta kombinacija mi je sledeca na must have listi.
RuDAW Extreme izgleda kao azdaja, a tako i radi, zao mi je sto nisam imao malo vise vremena da ga maltretiram, ali bice i za to vremena.
Sve u svemu kvalitetno proveden dan i nadam se da ce biti vise ovakvih okupljanja...
Pozz