Quote:
Originally Posted by LACKY
Pre nekoliko dana me kontaktirao poznanik iz branse inzinjerstva zvuka i nagovestio skoro pokretanje udruzenja, koje bi bilo strukovnog karaktera.
Udruzenje bi se bavilo iskljucivo strukama tonskih snimatelja, ton majstor, inzenjera zvuka i muzickih producenata.
Za sada, koliko mi je objasnio, se radi na sazivanju odredjenog broja ljudi iz ovih struka da bi mogla da se organizuje osnivacka skupstina.
Udruzenje bi trebalo da se bavi ne samo pukim okupljanjem ljudi iz ovih struka, vec i zastitom prava i okvirno da kazem da ispunjava i sindikalnu zastitu profesije.
Ovo sto sam naveo su samo grube crte onog cime bi udruzenje trebalo da se bavi. Pa cu vas redovno izvestavati dalje kako stvar bude napredovala i kako se bude pojavljivalo vise detalja o ovome.
Mislim da je ovo jako intersantna stvar za veliki broj clanova ovog foruma, koji se upravo bave ili zanimaju za jednu od ovih struka.
Takodje ja licno osecam potrebu i mislim da bi i mi kao zajednica trebali moralno a i ajde uslovno da kazem malo i marketinski na nasem forumu pomoci necemu sto moze zanimati u buduce veli broj nasih clanova.
|
Lacky, naravno da nas interesuje sve sto je normalno u ovom moru ludila!