View Single Post
Old 04-11-2007, 09:23 PM   #12
ZelMatic
Junior Member

ZelMatic's Avatar

Default Re: Yamaha Motif serija - objava ISTINE !!!!

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
U stvari..... songove mozes menjati u MAster modu
Mo?e?, ali isto tako nema? potrebe. Kad su ti recimo svi songovi slo?eni stisne? tipku 'program' ( postoji i track) i mjenja? ih od a1 - d16.
?to bi odgovaralo za a1=1, d16=64, ukoliko recimo ?eli? pjesmu pod rednim brojem 30 odabere? b14. Jednostavno. Isto tako i sa patternom.

Ja sam sebi zamislio da standadne zvukove za tipa rock sve potrebno stavim u jednu pattern loakciju kod mene a2 = pattern 2. Kad odaberem pattern a2 i sviram na prvoj traci mi je recimo klavir i kada ?elim stisnem drugi zvuk stisnem 'track' pa 2. Ostajem na istom patternu no sad sviram drugi midi kanal i rhodes, (mo?e ih se naravno spojiti vi?e na isti kanal (do 16)), stisnem 3 imam hammond, 4 lead synth na petom kanalu mi je master keyboard, a tu mi je uvijek bez obzira ?to sviram, na tom patternu, u lijevoj ruci podloga, a u desnoj brass. Tak ide? po redu s trakama i mjenja? instrumente. Kad hoće? otići na neki drugi pattern stisne? 'program' i (npr. b2 za 18 pattern.)

Song mode sam si ostavio isključivo za pjesme koje su kompliciranije, a performance za one najjednostavnije. Kao ?to vidi? sve je dobro organizirano i brzo se na taj način mo?e? kretati po različitim modovima.
ZelMatic is offline   Reply With Quote