View Single Post
Old 03-11-2007, 03:13 AM   #133
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Ko je ko na Rumskom

e ajd ovako - posto me posle besomucne samoproklamacije par ljudi pitalo isto pitanje evo ukratko uputstva za moj lik i delo - www.myspace.com/arthurbg

Na samom profilu se nalazi pesma mojeg dobrog drugara Petra Rudica ciji sam mix odradio na osnovu postojeceg snimka. Zadovoljan sam kako je ispalo, zato mi i stoji na profilu.
Pored toga, u Top Friends se mogu naci nekoliko izvodjaca sa kojima sam radio :
Consecration - mix postojeceg snimka (veoma loseg, spasavanje kolko je moguce, ali mi je ipak drag) . U pitanju je nedefinasani post-rock/numetal

FC Apatride utd - kompletan recording i mix, pod producentskim zahtevima vodje benda, gon Abdulraheem Kheirawi-a. Takodje su mi veoma dragi ti snimci, u pitanju su dva albuma objavljena za francusku etiketu MakaSound. U pitanju je surovi roots-reggae

Barcode- Numetal/Crossover - kompletan recording i mix, bez uvazavanja nekih mojih dobrovoljnih producenstkih saveta. Ipak sam zadovoljan kako je ispalo

TeaBreak - poslednji single "Troublemaker". kompletan recording i mix, ali sa zestokim razilazenjima po dosta producentskih pitanja. Ipak, poslusajte. U pitanju je melodicni punk-rock

Jedini album koji sam do sada kompletno producirao, snimio i smixao, je prvenac za beogradski rock-band Broken Strings, sniman u studijima 5 i 6 RBG.
Ko zeli da ga cuje, morace da saceka izdanje 19.11.2007 ili da svrne do mog skromnog ateljea na NBGD. Inace imam 25 godina, i zovem se Marko i volim sve sto vole mladi
i sto bi Perun rekao, drchan sam jer sebi dozvoljavam slobodu da slusam usima i kritikujem necije radove, bez obzira sto sam verovatno nisam napravio bolje.
Arthur is offline   Reply With Quote