Re: Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire?
Slwstare st si se bre uzrujao, pa vidis da je tread potpuna budalastina.
Sta bi bilo da sam ja Bil Gejts pa kako da nadjem Haringu?
Prica je sto takvim muzicarima nevaljaju ovakvi producent, a u stvari nasla krpa zakrpu. Ja samo tvrdim da nam producenti nisu nista gori od muzicara i kompozitora, pa prema tome izvrcem ruglu preseravanje.
Mada i novo vreme nosi novu estetiku, da nenabrajam sta se sve danas naziva muzikom i prodje milionske tiraze. Da nepominjem Dj-ve koji neznaju da nabroje ni osnovne tonove. Ali prave posao i imaju svoju estetiku. Nemogu reci nazalost jer i tu postoji gomila stvari koje mi se dopadaju, tako da mora se ziveti danas za danas. I sto je jos bolje za svakoga ima mesta pod jednim uslovom, da je dobar u tome sto radi.
A ovaj tread sam izvrgao ruglu iz jedno jednostavnog razloga. Javio se neko iz Pickovca sa dva posrana demo snimka i poliva govnima domace prducente, pa izvinuces al Max pa i svi ostali ovde spomenuti su mnogo ozbiljmiji producenti (stagod znali i neznal) ako nizbogceg drugog (ono kako ti rece)ono bar zbog iskustva (jer su snimili nekolicinu makar i govnjivih projekata). A sto se tice Sase Habica opet sam pre 2 godine ja natrljao nos Maxu zbog toga ( DA POSTUJEMO ,CENIMO I NESTO NAUCIMO OD STARIJIH) a svima nam je dobro jasno ko je i sta Sasa Habic(takodje sam i ja imao cast da radim sanjim i to mije bilo jedno od najlepsih iskustava). Ali nemogu da podnesem da svako daje sebi za pravo da se istovara po ljudima koji su cine vrh domace produkcije (kakva god da je) A pritome im to pravo daje jedino to sto zive u 2007 i koriste blagodeti neta inace nebi ni sami znali da postoje zajedno sa svojim onanlucima!
Tako da te molim Slowstare da ovo neshvatis pogresno ali ovaj tread je generalno po meni vredjanje svih ljudi u profesij, pa nebi trebalo mi izmedju sebe da se raspravljamo po ovom pitanju, mislim da to treba da radimo oko konstruktivnijih tema i pitanja.
I izvnjavam se svima, na mozda neprimerenom vokabular. Ali nekao, u nasem jeziku ima reci koje mnogo slikovitije objasne stvar nego cela recenica.
Last edited by LACKY; 03-11-2007 at 01:37 AM.
|