View Single Post
Old 02-11-2007, 09:30 PM   #22
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Default Re: Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire?

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Evo ja cu da ti isproduciram plocu potpuno istog kvaliteta kao primer ploce koju mi das , pod uslovom da su sviraci/pevac istog kvaliteta kao postavljeni zadatak , da se uzmu instrumenti i pojacala koja ti napisem , da se radi u studiju u kojem ti kazem i da ima dovoljno vremena ......

Znaci da se ne desavaju stvari tipa , snima se za 2 dana kod mene gajbi , a bubnjar nije bas najbolji i snimacemo na line 6 jer nemamo za pojacalo ..... a pevac je sada malo promukao a inace nema bas dobru intonaciju ....

Ostalo je moja briga , rezultat garantujem ......

Pozdrav
Kada smo snimali prvi i drugi album u studiju M (svaki put sa drugim snimateljem) snimatelji maltene nisu ni hteli da cuju albume bendova koji nam se svidjaju i da vide otprilike kako bi hteli da zvuci album,a pri tom nikada ranije nisu radili takve bendove. Snimali smo mesec dana - svaki dan po 6,7 sati, dovukli brdo gitara i pojacala (sve sto su zahtevali). I naravno oba albuma su zavrsila u fijoci,a pukli smo dva puta po 1500 dem! Taman kada sam pomislio da su svi snimatelji sujetni kao dva doticna lika - razuverio si me! Ima nade...
dawid is offline