View Single Post
Old 02-11-2007, 06:48 AM   #22
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!!

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
samo moje misljenje - mozda ste trebali odmah radit racun za varijantu 3U, 2kanala.
Pa mogli smo, samo cemo onda uci u cenovni rang koji je relativno nedostupan vecini... mada gledajuci ponudu vrhunskih "channel-strip" sprava... hm... opet moze biti pristupacno... nisam pametan.
Quote:
jer je puno funkcionalnije - onda se moze koristit i za tracking, a i za neki mali mastering - jer MCI imaju line ulaz (-4dBU) pa da se propici miks kroz trafoe za malo saturuacije plus pasiv/aktiv EQ. drugo puno nas snima sinteve stereo.. itd itd.
slazem se...
Quote:
ovako 4 rack space-a za 2 kanala.. mnogo veliko.
kako god... razlika je ipak samo 1U... licno mislim da cilj (uciniti dostupnim MCI 500c micpre/eq vecini zainteresovanih) opravdava ovaj kompromis.... i to je neko moje misljenje.

Takodje, ovakva koncepcija chini celu akciju najpovoljnijom... najvise zato sto nemamo i "ovu" i "onu" varijantu, nego samo jednu. Uvodjenjem obe varijante poskupeli bi svaku ponaosob, jer je ovo ipak akcija ogranicenog karaktera... nema tih modula bas preterano mnogo.
Quote:
.... moram jos s roginom popricati..
Slazem se

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote