View Single Post
Old 02-11-2007, 12:47 AM   #19
slowstar
Pro Member

Default Re: digi003 vs. ff800

Ama ljudi, u redu je, moram i sebe i Audiota da opravdam, a evo kako:
1. CUO SAM OBE SPRAVE URADU, ali nisam mogao da ih A-B direktno poredim,
pa sam zato i naveo moje skromno misljenje, dakle misljenje da je FF 800 bolji...
Bog sveti zna sta je zaista objektivno bolje, jer Ja imam samo FF 800, a moj drug Miki Todorovic, dugogodisnji ton majstor ima i 002 kao i 003, i na 003 sam skoro radio remix numere koju sam pazljivo slusao (NS 10) kod mene na FF 800, razlika je bila oko 1 sat izmedju sledeceg slusanja,(takodje NS 10) i priznajem da nije merodavno posto ne moze tako da se memorise i poredi, ja dakle poredim samo 2 UTISKA,
a ne nista sto bi bilo OBJEKTIVNO ili direkt AB poredjenje. Deki MOOOLIM te nemoj coveka da banujes, ja te molim, nisam osetio nista zajedljivo, i verujem da nista lose nije mislio, samo nije shvatio da iskustvo mnogo puta vise vredi od same mladosti, jer sam ISTIM "matorim" usima slusao OBA Setupa, a posto su NS 10-ke near field, soba nije bila od presudnog znacaja
2. Igrom slucaja,pre 3 meseca testirao sam sluh na ORL klinici, gde mi radi prijatelj, koji mi je posle toga pokazao "graf" koji je na moje iznenadjenje k'o lenjir, i ne ulizujuci mi se rekao da mi je sluh kao kod prosecnog 25-godisnjaka. Ni to nije retka pojava - za Bruce Swediena ili Sir George Martina sam beba u jaslicama sto se datuma proizvodnje tice, a ljudi su jos uvek OOOOzbiljni igraci, zar ne? Deki molim te nemoj da banujes coveka, kome nisam licno nista zamerio, Jabuke mi, Rolanda mi!!!

Last edited by slowstar; 02-11-2007 at 12:53 AM.
slowstar is offline   Reply With Quote