View Single Post
Old 31-10-2007, 09:23 PM   #14
Reinhardt
Pro Member

Reinhardt's Avatar

Default Re: Njegovo veličanstvo KOMPRESOR

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Chim administracija pochne naplachivat chlanarinu za forum i od tih novaca pochne plachat dezhurnu tehnichku podrshku netko che biti zaduzhen za "podastiranje osnova neznalicama".

Do onda ti ostaju 3 izbora:

1. koristi search engine (koi je btw. odlichan naspram drugih oblika foruma). Naime osnove koje te zanimaju su vech vishe puta prodiskutirane. Znam da je brzhe otvoriti novi topic, ali drugima je najbrzhe tvoj topic preskochit obzirom da nisi koristio search iz puke ljenosti.

2. umjesto da pishesh postove radije chitaj. Net je krcat tutoriala, manuala, pa chak i video tutoriala. Za pochetak prochitaj manual od svake sprave koju koristish. To che te zabaviti barem par mjeseci i vjeruj mi da chesh iz njih puno vishe nauchiti nego postavljajuchi ovakva pitanja. Postoje knjige kao "the secret of the mastering engineer" (bob katz) ili "The Art of Mixing, A Visual Guide to Recording by David Gibson". Da si koristio opciju 1. nashao bi i chlanove koi ti mogu pomochi da do knjiga dodjesh brzo i jednostavno iako forum ne podrzhava pirateriju. Imajuchi zhelju podjeliti znanje nesebichno ljudi su se dosjetili kako uchiniti znanje dostupno svima bez da time kompromitiraju forum. Ali badave... ko je ljen njemu ni to nishta ne znachi.

3. promjeni zanimanje! Ovo nie posao za ljude koi bi htjeli rezultate u 10 minuta. Postoje poslovi gdje se mozhe brzo zaraditi bez puno uchenja i nauke. Ovo nije jedan od takvih poslova. Ako otvorish fast food onda mozhesh poslovanje svesti na 10 zlatnih pravila i uz pristojne cijene i nasmijane radnike zarada je sigurna. No produkcija je neshto malo kompliciranija od izrade tosta.

Ovo je moj doista zadnji pokushaj da ti objasnim kako stvari funkcioniraju najbolje. Ja znam bit naporan, cinichan, sarkastichan i poprilichno neugodan, ali shto god pitam uvijek dobijem koristan odgovor. To znachi da je ovaj forum iznimno tolerantan i ima puno nesebichnih chlanova spremnih da ti pomognu shto god ti trebalo. No osnovne informacije koje u produkciji predstavljaju ekvivalent pismenosti i tablice mnozhenja nitko ne mozhe nauchiti umjesto tebe.

Moj sljedechi apel biti che upuchen nekome od moderatora jer ochito nishta drugo ne funkcionira.
vrlo elokventno
dobar si ti lik Shiva..
Reinhardt is offline   Reply With Quote