Re: Napisi svoju zvucnu....
MA bilo je.. ali ajde nismo na jednom mjestu prikupili što tko koristi.
JA sam koristila Lunu Creamware - obožavala sam je radi rootinga i mogućnosti da radim ono što ne može niti jedna druga zvučna kartica. Promjenila sam je jer mi je falilo u/i, a nije mi se dalo kupovati sve te dodatke... nisu mi bili dostupni, a eto rme mi se ispred nosa stvorio pa sam ga uzela.
Znači, sad koristim RME Multiface sa PCI karticom i također sam jako zadovoljna! Uživam napokon imati puno ulaza (koji su pri ruci, na stolu mi je sve..), rooting također ima masu mogućnosti, samo ga još nisam ni napola pohvatala, od latencije ni l, jednostavno smanjujem i povecama buffer size ovisno da li radim s midijem ili mixam, dosta toga je prilično intuitivno..... super je!
Razliku u zvuku nisam čula, jer doduše nisam ni uspoređivala, no ako i postoji nije toliko značajna da sam iz mraka uletjela u svjetlo (kao kroz promjenu monitora, mikrofona itd...).
I naravno UAD 1 Ultra pack.
Na samom početku kupila sam terratec karticu...(eh, nije mi tad rumski bio pri ruci) uh, neku... zaboravila sam model, koštala je 300E... izludjela me (latencija, nepodrzavajuci driveri gsif i dr.), prodala sam je i tek sam s Lunom krenula raditi kako treba.
Last edited by ANITA; 31-10-2007 at 08:06 PM.
Reason: zaboravila na Uada
|