Sada ne (ne ovog trenutka), ali u Septembru cete moci da cujete o cemu pricam, obzirom da zavrsavamo 2 ili 3 albuma... Ja necu praviti AB test sabirnica, samo cu vam prezentovati kako zvuci smiksano, a kako je zvucalo u startu, recimo, avi presudjujte o karakteru i zvuku, a o tome sam dovoljno prdeo:
1.
polu-extremno budzenje (novi album Jelene Karleuse, koji mora da zvuci komercijalno, nadrkano, dakle, bice primera jacih kompresija itd. Ideja nije sterilan album, bice prljavstina i raznih igrarija, al' ok, otom potom.)
2.
transparentniji, prirodan pristup (Adama Yalomba - cuveni muzicar iz Malija, Afrika cija grupa novi album radi kod nas, u studiju Ateljea Trag u Beogradu. Ujedno to je za nas i pocetak, nadam se uspesne, saradnje sa Africkim celeb. muzicarima/grupama iz Malija. Radi se o potpuno akusticnom albumu koji se i snima i miksa kod nas, u nasoj produkciji. Veliko mi je zadovoljstvo sto ce se to odigrati, jer malijski muzicari drze visoku poziciju u world musicu, a ovakva saradnja ne dogadja se bas svakog dana, da ne kazem uopste, kod nas. Uglavnom rade u Francuskoj ili Americi)
3.
polu-extremno budzenje, ponovo (MAROKO, tj. Marko ex 187 ciji album pripremamo vec duze, ali do kraja Septembra imacemo bar veci deo, nadam se. Estetski se album razlikuje drasticno od ranijih nasih radova sa 187, daleko je sofisticiraniji, ali obzirom da je rec o repu, tj. miksu repa, komercijale

i "slicnih" zanrova, ocekuje se da bude tvrdo i krupno.)
Eto, toliko... Mislim da ce primeri biti ok, jer su potpuno razliciti. Sem kod Adame Traore Yalombe, mi smo i autori svih aranzmana i vecine kompozicija... Sve se snima i miksa u nasem studiju, u nasoj produkciji. Sad ne mogu i nemam vremena da se petljam i postavljam nesto sto jos nije zavrseno.
Ok, da ne serem vise... Strpi se de tada, pa cemo diskutovati!
Pozdrav!