meni je vrijedna.
istina je serija iz 2006 je imala bug sa stimanjem, i to vec iz tvornice. sve prije , i sve poslije rade dobro. ako kupis dobru u startu onda se one ne kvare. ne vise no sprave od ostalih proizvodjaca.
inace sto se tice "vrijednosti" i cijene andromede. nevjerojatno je kako je trziste razmazeno.. pricamo o 16 polifonom pravom analognom sintu. 32 VCOs i 32 VCFa. trebala bi kostati 5 soma a ne 2. po meni best analog buy svih vremena. dobro se sjecam, krajem 90tih ljudi su plakali dajte nam barem 6polifoni VCO analog, za bilo koje pare.. i bum - izadje 16polifona andromeda sa 2 filtera po voice-u za tadasnjih 2.6 soma.. pa je sad odjendom "preskupa".. buahahaha .. nekima se nikad nemoze udovoljiti. (ne mislim na tebe relis, pricam o trzistu ranih 2000tih godine i kritikama na a6)
btw, to je sint koji je trenutno potukao sve rekorde u duljini proizvodnje jednog modela sinta. ukljucujuci sve digitalne i analogne modele danas. 7 godina je ljudi moji fkin rekord.
inace, sto se sounda tice, naravno nece ti ona zamijeniti bas sve druge analoge, sto nece niti jedna sprava, ali ako moras imat samo jedan polifoni analog, onda je to definitivno taj. najsiri range soundova. odlicna kombinacija uz ATC-X. vrlo komplementarne sprave po mom misljenju. na tvom mjestu ja bi kasnije jos uzeo nesto ultra brzo, brze od a6 a pogotovo brze od atc-x, za one najbrze sekvence.. neki tvrdji roland - ili sh101/2/9 ili juno60.. obzirom da volis brzu elektroniku.
ako pricamo o analognom soundu, usporedjivat supernovu, u bilo kojoj varijanti, ili bilo koji VA, sa andromedom, je apsolutno besmisleno. mozemo razgovarati kakva je u odnosu na prophet ili jupiter8 itd..
uostalom svirao si je kod mene.. pa znas..