moja DVA umetnichka imena su nastala josh u osnovnoj shkoli.. za ovo shto radim sa ortakom (the speakerz) mi je pseudonim HeatMan.. tako me je znao ceo net i sve ekipe koje su igrale counterstrike u to vreme..

da.. bio sam jedan od frikova..

the speakerz.. hm.. hteli smo da bude neshto u fazonu "oni koji govore.. oni koji propovedaju".. pa je bilo "the preachers" al beshe glupo.. previshe monashki.. pa otud kombinacija speekers-a i rechi speak.. sa z.. da ga 'bem.. beshe snimpatichno..
a drugi.. Salliery nastao takodje u osnovnoj shkoli.. tako me zovu svi koji me poznaju.. u kraju i dalje.. bio sam budala.. tukao se.. itd.. da vas ne smaram i ne kvarim mishljenje o meni.. pa su me jedno vreme zvali sudija dred.. pa onda Don.. da bi na kraju ortak izvalio don salliery.. i od tad me svi tako zovu.. i da, drago mi je shto je usko povezano sa celom mocartovom prichom.. zato sam izbacio don.. ipak, kolko god se trudim, mocart nikada necu biti.. to je shto se tiche rep grupe koju chinim sa josh jednim ortakom.. grupa se zove "omerta"..
zashto? e to vec ima duuugu prichu.. ukratko: bilo nas je trojca (h.e.d. - heatman esla devla).. posle nekog vremena esla je pocheo da se gubi.. i jednostavno nije bio nasha krv (a vlada - devla - i ja smo rodjeni na isti dan i bukvalno smo kao braca).. uglavnom posle velikih "nesporazuma" i par konflikata (konflikta, kako god)

izbacili smo eslu.. jedna od glavnih stvari shto je on radio je drukao nas kod svih koji god potez da napravimo, sputavao nas i izmishljao neke priche o nama.. elem, otud omerta.. krvna zakletva na cutanje i vernost..
eto.. toliko od mene..
pozdrav