View Single Post
Old 25-10-2007, 11:40 AM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Izvinite sto sam pristojan

aj i ja sa vama da podelim moju definiciju bolidizma:

primer prvi:

nemam gluvu sobu, i sve shto snimam snimam odmah do kompa.. na svu srecu izveshtio sam se pa se ne oseca toliko.. elem, doshli neki likovi na snimanje.. i ja stalno kao mantru ponavljam "open emu mixer-mute monitoring section-unmute mic".. i obrnuto.. i tako sluchajno kliknem na jachinu monitora umesto na mute (doguram ga na 0db) i ugasim mic.. naravno alt+tab da se vratim na cubase, i grune takva mikrofonija.. nechuvena.. ova dva lika su pala.. tachnije jedan je pao i pokrio ushi, a drugi se cimnuo i nabo se u coshak od ormana.. pa je i on pao.. al se drzao za glavu... a ja oshamucen zvukom ne mogu da se snadjem jedno 5 sekundi.. trajalo je toliko, ali je izgledalo kao 10 minuta.. naravno monitori su se zacrveneli..

primer drugi:

kupio nove kablove za monitore.. stari su bili neki krpljeni.. i dignem opet na nulu.. i shta bude.. slusham da li shushti (maalo) i naslonim se napred i zakachim laktom space.. i krene cubase od prvog takta.. zamislite prvi udar hip hopa na 2x100 vati u zgradi iz 1960 koja je skoro sva uradjena od drvenih greda.. u roku od odmah se ceo komshiluk sjatio tu.. a vec sam imao prijavu zbog buke..

bonus primer:

radio neshto i chujem da mi zuji mixeta.. ishtekam mikrofon i krenem da je ugasim i behringer eksplodira i zadimi se.. zamalo da mi parche metala otkine prst.. elem, glupost: ortak ulece i krece kokakolom da polije.. nabo sam ga u lice pa sam ugasio mixetu iz struje i stavio je na prozor.. nije stigao, na svu srecu..

eto, nadam se da ti je sad malo lakshe..
HeatMan is offline   Reply With Quote