Quote:
Originally Posted by goasia
posto si prodao xv5080?
|
kupio za 800, prodao nakon 3 godine za 970. Ne zato da "zaradim" nego zato jer su cjene vani počele padati, a ja sam u međuvremenu nabavio JD-990. Vi?e ga nije imalo smisla dr?ati. Poznajem ga u du?u, a JV-1080 mi je bio prvi synth na kojem sam godinama programirao. A za ono ?to mi treba imam JD-990, koji usput ima i bolji filter(!!).
Quote:
Originally Posted by relis
Ej, sto znaci onaj Lupiglav:  , na komentaru za Andromedu? Nisam uspio skuziti...
|
Jednostavno: i ja bih jednu.... a do tada glava o zid, pa mo?da prođe volja.
Quote:
Originally Posted by relis
A zasto to sve skupa onda ipak toliko (puno) kosta!? Jer kosta, kako god uzmes. Skup je to hobi.
|
Ali za?to se odricati stvari koje ti pru?aju u?itak?
Odnosno, za?to biti savjestan na pogre?ne stvari. Za?to nekog ne peče savjest kada priča po sat vremena na telefon. Zar nije svhra telefona prenjet samo osnovnu informaciju. Znam ljude kojima je normalno dati 500 kn na telefon svaki mjesec. Tebe ATC-X na 5 godina ispada 1.6 eur mjesečno. Mislim.... ?ta je tu skupo. Osim ako ne priprema? neki performance gdje bi ga demolirao krampom.
Ti taj uređaj uvjek mo?e? prodati i povratiti dio ili čak vi?e od ulo?enog (vidi moj odgovor Goasiji). Drugim riječima: To nije bačen novac. A pričanje satima na telefon itekako jest (ne odnosi se na tebe).
Quote:
Ej Don, ne mozes usporedjivat sinteve, sto je cista strast i hobi, sa rezijama i obaveznim izdacima.
|
Ma znam. Ali gledaj, nitko nas ne tjera da moramo kupovati synthove - to je na?a slobodna volja. Jel oće? GSM mobitel. Oće?. Onda plati. Jel oče? synth. Oće?. Onda plati. Ni?ta od svega toga nije obavezno (osim naravno struje i vode).